Baanbrekend nieuw datingconcept voor singles


Leer je partner vinden in 6 weken

BEVERWIJK, 20100423 -- Voor vele singles is het hun grootste wens: een einde kunnen maken aan de zoektocht naar een partner, omdat je de liefde van je leven hebt gevonden. De vervulling van die wens is nu binnen handbereik. Want D-Date.nl introduceert een baanbrekend dating-concept: Leer je partner vinden in 6 weken!

Het is dit jaar 12 jaar geleden dat de eerste datingsite van Nederland (D-Date.nl) door datingexpert en directeur Denise Janmaat werd gestart. Zij heeft in al die jaren de succesvolle strategie vormgegeven die singles de liefde van hun leven doet vinden. "Veel singles gaan onvoorbereid daten en zijn daardoor onnodig veel tijd en energie kwijt zijn aan het vinden van hun partner. En doordat zij niet leren hóe zij het best kunnen daten, lopen ze bovendien onnodige teleurstellingen op." Inmiddels is een groot aantal singles daardoor ontmoedigd en dat vindt Janmaat jammer: "Het is volstrekte onzin dat zoveel singles denken dat er voor hen geen passende partner (meer) rondloopt. Ik heb namelijk in de praktijk ervaren dat ze die met mijn succes-strategie wél vinden." Het gemiddelde cijfer van 8,4 voor haar succesvolle strategie, bevestigt de tevredenheid bij de deelnemers.

De 12e verjaardag is voor D-Date.nl een goed moment om het volledig nieuwe dating-concept te introduceren. De vertrouwde datingsite maakt plaats voor een compact en persoonlijk programma, waarin de single op een doeltreffende wijze de weg vindt naar zijn/haar partner. Met `Leer je partner vinden in 6 weken!' wordt telkens in een overzichtelijke groep van gemotiveerde singles sámen met de datingexpert gewerkt aan zowel de datingtechnieken als de andere factoren, die nodig zijn om succesvol een relatie aan te gaan.

Denise Janmaat gaat alleen in zee met singles die actief aan de slag willen. De opbouw van het programma vraagt inzet en betrokkenheid. Samen met haar én met de andere deelnemers als sparring-partners, wordt de basis gelegd voor het succes. Zij maakt daarbij gebruik van diverse moderne technieken, waardoor het verstrekken en delen van kennis en informatie én persoonlijke aandacht hand in hand gaan.

Op 29 april om 23.00 uur gaat de huidige datingsite uit de lucht en verschijnt de nieuwe site. De uitgebreide informatie over het nieuwe datingconcept is nu al te lezen op www.leerjepartnervindenin6weken.nl ; de eerste singles staan al te trappelen om te beginnen.

D-Date