Nieuwe iPhone-applicatie toont veiligheid van elke buurt


Misdaadkaart.nl lanceert meest complete misdaadapplicatie van Nederland

SON, 20100429 -- Hoe veilig woon jij? Hoe veilig wonen uw vrienden of familie? Staat uw droomhuis in een veilige of onveilige wijk? Met Misdaadkaart voor de iphone heeft u direct toegang tot alle misdaadberichten uit uw eigen buurt.

Misdaadkaart voor de iPhone heeft nu de volgende mogelijkheden:

* Op basis van uw locatie (GPS), direct alle politiepersberichten uit uw buurt
* Op basis van postcode, direct alle politiepersberichten uit uw buurt
* Inclusief zowel politiepersberichten als ook alle LIVE-uitrukken van Brandweer en Ambulance (P2009)
* Alle berichten voorzien van een gedetailleerde kaart
* P2000-berichten als echt leesbare berichten, geen onduidelijke codeberichten zoals in andere iPhone-applicaties
* Uitgebreide analyse hoe veilig uw buurt is, inclusief de meest voorkomende misdaden in uw buurt

Met deze applicatie zijn programma's als P-2000 of Alarmeringen.nl overbodig geworden, en is er maar één echte Misdaad-applicatie voor de iPhone. Een demovideo over dit product kan bekeken worden op YouTube, www.youtube.com/watch?v=GzEm46f078U.

Over Misdaadkaart.nl
Misdaadkaart.nl is de eerste en grootste misdaadsite van Nederland. De website is eind mei 2006 gelanceerd en telt maandelijks vele tienduizenden bezoekers, die bijna een half miljoen misdaden bekijken. De site bevat en toont vrijwel alle misdaden die door de Nederlandse politie via persberichten worden verspreid. Daarbij gaat het om vele honderden berichten per dag. Omdat alle misdaden doorzoekbaar zijn, blijkt Misdaadkaart.nl een handig hulpmiddel te zijn voor huizenzoekers die graag willen weten of hun toekomstige woning zich in een veilige buurt bevindt. Daarnaast wordt de site gebruikt door forenzen die op de hoogte willen blijven wat er in de woonbuurt gebeurt.

Misdaadkaart is een product van J3Trust BV, specialist in online dataconversie en -verrijking. Andere producten van J3Trust zijn: Nieuwskaart.nl (nieuwsberichten op een kaart), Geomatcher.com (Nederlandse service voor automatische fulltext geocodering), Carindex (best-verkochte iPhone-app ooit in Zwitserland), Swisstrains.ch (meest populaire onofficiële treinenwebsite van Zwitserland).

Misdaadkaart.nl