Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 17 maart 2010

Hey! Queensnight

Koninginnenacht dit jaar betekent wederom techno, tech-house en house in WATT, en dat allemaal ter ere van onze majesteit! Na een spetterende techno avond op Koninginnenacht '09, denken we met HEY! Queensnight 2010 niks onder te doen voor het spektakel van vorig jaar.

Met Alex Under, DJ Sneak en Paul Kalkbrenner live is de buitenlandse delegatie meer dan goed vertegenwoordigd, maar wat is een oranje feest zonder oer Hollandse dj's? Door de aanwezigheid van Benny Rodrigues, Hertz and Vibes en gastheer Michel de Hey is 'oranje' ook volwaardig present.

Op dit moment is Paul Kalkbrenner nog druk bezig met zijn, voor het grootste deel uitverkochte, stadion tour door Duitsland. Tegelijkertijd zet de Duitse dj en producer ook nog 'gewoon' clubs flink op de kop, iets wat de 'filmster' de afgelopen weken in de Melkweg en Simplon erg goed lukte! Onze Spaanse gast, label eigenaar en producer Alex Under, zal de avond op zijn eigen manier afsluiten; stevige bassen, rap maar toch ook funky! De avond wordt geopend door Michel zelf, waarna hij nogmaals achter de draaitafels zal plaats nemen tussen de Duitser en de Spanjaard. WATT zelf zal flink onder handen genomen worden, reken hierbij op extra geluid en interessante omzettingen; oranje boven!

In de basement slaat house de klok, house zoals house hoort te zijn. En wie kan je dan beter te gast hebben dan Chicago house ster DJ Sneak. Waar je voorkeur qua dance muziek ook ligt, DJ Sneak wordt door vrijwel iedereen gewaardeerd. Deephouse, tech-house, disco; het wordt minimaal tweeënhalf uur enorm genieten in de basement. Rotterdam house held Benny Rodrigues zal Sneak terzijde staan. Twee flinke heavyweights in house muziek samen in de basement van WATT; houseliefhebbers weten wat dat betekent. DJ duo Hertz and Vibes, bekend van Diepgang en eerdere HEY! avonden, zullen vanavond openen.

Na zijn optreden op Time Warp Rotterdam afgelopen december is het voor Michel weer de eerste keer dat hij in Rotterdam optreed, vanzelfsprekend tot zijn grote genoegen!

Line-up:

Grote zaal: Paul Kalkbrenner (live), Michel de Hey, Alex Under

Basement: Dj Sneak, Benny Rodrigues, Hertz and vibes

DO 29 april 2010 - Hey! Koninginnenacht special (GROTE ZAAL + BASEMENT) Deuren open 23:00u. Tickets vvk E 17,50 (excl. servicekosten) deur E 22,- (excl. servicekosten) zijn verkrijgbaar via de WATT website, 400 Primera winkels in Nederland, en Velvet Music en Plato in Rotterdam. www.watt-rotterdam.nl

*** Einde persbericht ***

>> Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht