Gemeente Tilburg

Playlist Tilburg Zingt bekend

Tilburg Zingt dit jaar op kruising Katterug en Stadhuisplein

Op 29 april vindt voor de zevende keer Tilburg Zingt plaats. Tijdens deze meezingavond op het Stadhuisplein en Katterug worden onder begeleiding van diverse koren bekende liedjes gezongen door de koorleden en het publiek. Programma
De avond begint om 20.30 uur met het Tilburgs Volkslied en eindigt om 24.00 uur met de eerste twee coupletten van het Wilhelmus. Dit jaar staan de volgende koren op het podium: De Liederenkring, Motuna Feo, Zanggroep Joy, Zanggroep Kwint, Cantique, Family Toppers Berkel-Enschot Zingt, Just Friends. De koren zingen een geheel vernieuwde playlist. Tilburger Marc Meeuwis en Antwerpenaar Marc d'Hollander presenteren de avond. Bij diverse stands is het mogelijk om eten en drinken te kopen. Voor mensen die slecht ter been zijn is een tribune geplaatst. Het promotieteam van het Brabants Dagblad zorgt er dit jaar voor dat iedereen in het bezit komt van een krantje met daarin alle teksten van de te zingen liedjes.
Jong Tilburg Zingt
Op Koninginnedag, donderdag 30 april, is het de beurt aan Jong Tilburg Zingt. Jong Tilburg Zingt begint om 16.00 uur en eindigt om 19.00 uur en vindt plaats in de Stadhuisstraat. Dit persbericht beschrijft activiteiten die horen bij de uitvoering van eerder vastgesteld beleid.
Kijk voor meer informatie op www.tilburgzingt.nl.