Nieuwe directeur Amedes Nederland


Marco Geurens per 2 augustus Algemeen Directeur

GELDERMALSEN, 20100726 -- Amedes Nederland, specialist in interim management, detachering en consultancy in de financiële- en verzekeringsbranche, krijgt per 2 augustus een nieuwe algemeen directeur. Marco Geurens neemt het stokje over van Hans van den Eshof, die het bestuur van Amedes België weer voltijds voor zijn rekening gaat nemen. Met Commercieel Directeur Leoni de Jong vormt Geurens het managementteam van Amedes Nederland.

Ervaring
Marco Geurens heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de detacheringsbranche. Hij bekleedde diverse management- en directiefuncties bij onder meer Multec (nu Brunel) en Draft (nu USG Innotiv), was eigenaar van detacheringsbedrijf BVT in de bouw- en civiele techniek en secretariële services en werkte tot voor kort als zelfstandig consultant en trainer voor diverse toonaangevende organisaties uit het bank- en verzekeringswezen.

Inhoud en inzicht
Volgens Amedes-oprichter Hans van den Eshof beschikt Geurens over de ideale combinatie van inhoudelijke kennis en een hands-on mentaliteit: "Amedes biedt organisaties een stabiel punt voor het inzetten van de juiste professionals op de juiste plek. Daarvoor is verregaand inzicht nodig in de organisatiebehoeften. Door zijn jarenlange bestuurlijke ervaring en werk als consultant is Marco Geurens in staat om enerzijds een succesvolle vertaalslag te maken naar een maatwerk oplossing voor de opdrachtgever en anderzijds een inspirerend leider te zijn voor onze medewerkers."

Amedes als partner in kennis
Marco Geurens kiest voor Amedes vanwege het hoge kwaliteitsniveau van de kandidaten, de positieve bedrijfsontwikkeling en klantgerichtheid. "Amedes zorgt niet alleen voor de juiste man of vrouw op de juiste plek, maar levert bovenal kennis. Dit partnership in kennis is - gezien de huidige ontwikkelingen in de bank- en verzekeringwereld - van absolute meerwaarde voor organisaties."





Ingezonden persbericht