Ingezonden persbericht

Persbericht
Datum: 15-03-2010

FLAMINGO NIGHTS

Donderdag 29 april 2010

Het Nederlandse label Flamingo Recordings heeft zichzelf in een korte periode zeer sterk op de internationale kaart gezet met uitmuntende producties van oa de oprichters van flamingo recordings Funkerman en Fedde le grand. En als logisch gevolg op een onuitputtelijke stroom van ijzersterke producties werd Flamingo Nights in het leven geroepen.
De Flamingo Nights spelen bij de totstandkoming van dit doel een belangrijke rol. Zij vertalen de sfeer en het imago van het label naar de dansvloer.. Naast het neerzetten van een intieme en warme clubsfeer ligt de nadruk uiteraard op de muziek van de Flamingo Recordings.
De afgelopen jaren heeft Flamingo Nights vele clubbers wereldwijd kennis laten maken met de muziek en sfeer die zo kenmerkend is voor Flamingo Night.. En als je in 2009 een wekelijkse residentie in het clubbers walhalla Ibiza in club Pacha krijgt aangeboden dan weet je dat je een hele schare fans aan je hebt weten te binden.
Tijdens het Amsterdam dance event in oktober 2009 was het daarom ook dringen geblazen om überhaupt nog aan een kaartje te komen voor FlamingoNights in Amsterdam en een uitverkochte nacht was natuurlijk ook vanzelfsprekend.
Met trots presenteert Panama op 1 van de mooiste dagen van het jaar oftewel donderdag 29 april (koninginnenacht) FLAMINGO NIGHTS !!!!!!
Buiten optredens van labelhosts Funkerman en Fedde le Grand word uit Duitsland niemand minder dan Wolfgang Gartner ingevlogen. En Patric la funk en mc Gee maken het spektakel in de grote zaal van Panama compleet.
De studio is voorbestemd voor Blackbird. Dit jonge label brengt muziek uit van een hele nieuwe generatie producers en het neusje van de zalm komt tijdens deze koninginenacht het publiek van Panama kennis laten maken met het geluid van Blackbird..
Flamingo Nights, Donderdag 29 april, Panama Amsterdam.
Fedde le grand

Funkerman

Wolfgang gartner (Ger)

Patric la funk

Mc Gee

Studio: Blackbird

Jordy lishious

R.o.n.n. & Thice santoro

Franky rizardo B2B Youri donatz

Firebeatz

Flamingo Nights donderdag 29 april 2010

Line-up:

Theatre: Fedde le grand ,Funkerman, Wolfgang gartner (Ger), Patric la funk , Mc Gee

Studio hosted by blackbird: Jordy lishious, R.o.n.n. & Thice santoro, Franky rizardo B2B Youri donatz, Firebeatz

Aanvang: 22:00 uur

Entrance: more

Presale: E 20 (ex. fee) via www.panama.nl(Paylogic) , Alle Primera shops, Alle Free Records Shops

VIP: For VIPTables: mail info@panama.nl or call +3120-3118686

Dine & Dance: E 45,- p.p. (including a two course menu+ clubticket)