Focwa

FOCWA lanceert website caravanschade.nl

PERSBERICHT, Sassenheim, 29 april 2010

Vanaf heden is de site http://www.caravanschade.nl/ in de lucht. Op deze site van FOCWA Caravan- en Camperservice vindt een bezoeker alles over caravanschade. Zo bevat de site informatie over schadeafhandeling, maar ook schadepreventie en schadehersteltechnieken komen uitgebreid aan bod. Via een overzichtelijke zoekstructuur is het dichtstbijzijnde FOCWA Caravan- en Camperservicebedrijf eenvoudig te vinden.

Nu het mooie weer en de vakanties voor de deur staan, gaan caravans weer massaal de weg op. Aangezien het altijd weer even wennen is, zit een ongeval in een klein hoekje; het rijden met een caravan is immers geen alledaagse bezigheid. De website caravanschade.nl geeft waardevolle informatie voor caravanbezitters na het oplopen van een kleine of grote schade. Bovendien staan er tips op de site hoe een caravanrijder schade kan voorkomen, door bijvoorbeeld erop te letten dat de banden op de juiste spanning zijn, of de manier van beladen van een caravan.

Belangrijkste boodschap: Caravanschade? Ga naar een FOCWA Caravan- en Camperservicebedrijf want daar krijgt men 4 jaar garantie op schadeherstel. Zeker voor caravans is dit van belang aangezien een caravanwand deels bestaat uit een houten raamwerk. Mocht het schadeherstelwerk niet goed zijn uitgevoerd dan bestaat de kans dat er op termijn lekkage gaat optreden. Vocht in de caravanwand leidt onherroepelijk tot aantasting van het houtwerk.

In vormgeving wordt aangehaakt bij de succesvolle kozakkencampagne van FOCWA schadeherstel.

0-0-0-0