Gemeente Noordwijkerhout


Verkeersmaatregelen Koninginnedag

Op 30 april (Koninginnedag) vindt jaarlijks de vrijmarkt plaats rond de Witte Kerk in Noordwijkerhout, waarvoor een aantal wegen voor alle verkeer behalve voetgangers moet worden afgesloten.

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout hebben op 13 april 2010 besloten:


- jaarlijks op 30 april van 9.00 tot 18.00 uur de Dorpsringweg, de Dorpsstraat, de Havenstraat en het gedeelte van de Zeestraat tussen de Dorpsstraat en de Victoriberg af te sluiten voor alle verkeer behalve voetgangers, door het plaatsen van borden C1 uit bijlage 1 van het Reglement Verkeerstekens en Verkeersregels (RVV) 1990;
- jaarlijks op 30 april van 9.00 tot 18.00 uur het inrijden van de Schoolstraat vanaf de Nieuwe Schoolstraat tot de Havenstraat toe te staan voor bestemmingsverkeer, door een onderbord te plaatsen met de tekst "met uitzondering bestemmingsverkeer" onder het C2 bord (uit bijlage 1 RVV 1990) op de hoek van de Schoolstraat en Nieuwe Schoolstraat.

De volledige tekst van dit besluit ligt vanaf woensdag 14 april 2010 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis, Herenweg 1 in Noordwijkerhout. Binnen deze periode kan tegen dit besluit, schriftelijk en gemotiveerd, bezwaar worden gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout, de eenheid Juridische Zaken, Postbus 13, 2211 CC Noordwijkerhout.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit niet. Gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift kan een verzoek om een voorlopige voorziening worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, p/a Arrondissementsrechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.