Gemeente Etten-Leur

Ontvangst van alle gedecoreerden op Koninginnedag

Ontvangst van alle gedecoreerden op Koninginnedag

Ook dit jaar ontvangt het gemeentebestuur van Etten-Leur ter gelegenheid van Koninginnedag alle gedecoreerde inwoners en mensen die vanwege hun verdiensten in deze gemeente zijn onderscheiden. Zij worden hierbij van harte uitgenodigd om op vrijdag 30 april aanstaande vanaf 10.00 uur samen met hun eventuele partners aanwezig te zijn in het Oude Raadhuis aan de Markt. Het wordt gewaardeerd als daarbij het onderscheidingsteken van de decoratie wordt gedragen.

Om 10.30 uur wordt vanaf het bordes van het Oude Raadhuis de aubade afgenomen, die de Oranjestichting aanbiedt. Aansluitend komen gedecoreerden, leden van de gemeenteraad, leden van de Oranjestichting en leden van het college van burgemeester en wethouders bij elkaar in de Schonckzaal van het Oude Raadhuis.

De viering van Koninginnedag wordt op vrijdag 30 april aanstaande om 9.00 uur ingezet met een oecumenische dankdienst in het Trouwkerkje aan het Van Bergenplein. Mede

namens de organiserende Oranjestichting zijn de gedecoreerden hierbij tevens uitgenodigd om bij deze dankdienst aanwezig te zijn.

De burgemeester van Etten-Leur,

Mw. H. van Rijnbach-De Groot.

Inforaad
Werk in uitvoering

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 14 076

info@etten-leur.nl