Gemeente Stein


Steinerbos: hét speelbos met onbegrensde mogelijkheden

Op 30 april zwaaien de poorten weer open en dan barst het spektakel los in Recreatiepark Steinerbos. Vanaf 30 april is er veel te beleven en te doen in het park. Op aangegeven tijden kunnen kinderen deelnemen aan diverse leuke activiteiten, kan iedereen op de foto met Eekie de parkmascotte en krijgt iedere bezoeker Steinerbos_Eekie een lekkere Koninginnedagcocktail. Een hele belevenis voor jong en oud, voor klein en groot! En dat allemaal voor voor 6 euro entree per persoon! Â
NIEUW in 2010
Nieuw is de supervoordelige opa en oma pas, waarmee 60+-ers wel met heel veel voordeel en gemak het park met de kleinkinderen kunnen bezoeken. Het nieuwe grote zwembadterras met zwembadbar is als een verkoelende oase voor de bezoeker. Onze reuze eekhoorn Eekie verwelkomt de gasten iedere week weer in het park. Leuk is het foto-uurtje, waarin de bezoekers fotoâs mogen maken met Eekie en de kinderen. Helemaal uniek en nieuw is de Koninginnedag duik, welke plaats zal vinden om 13.00 uur middags. Tijdens deze duik wordt het buitenbad officieel geopend. Deelnemers kunnen zich aanmelden via www.steinerbos.nl en ontvangen een leuke attentie. Beleef de dag met een lach en kom snel naar Recreatiepark Steinerbos. Het doe, zwem- én speelbos met onbegrensde mogelijkheden. Een volledig overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.steinerbos.nl.

Ravotten, spelen, zwemmen...
Dat kan perfect bij Recreatiepark Steinerbos. Het doe- , zwem- en speelbos voor klein en groot! Beleef de dag met een lach en trotseer de reuzeglijbaan, maak een wervelende rit in de Steinerbosj Express, duik in de blauwe lagune, peddel op het water, bewonder onze dieren op de kinderboerderij, knuffel met eekhoorn Eekie en nog veel meer! Trakteer de hele familie op een onvergetelijk dagje uit en beleef en geniet in Recreatiepark Steinerbos! Recreatiepark Steinerbos is tot en met 5 september 2010 geopend.

Speciaal voor Koninginnedag: 30 april aanstaande Op Koninginnedag worden alle bezoekers heuse prinsen en prinsessen. Maar wie wordt prins en prinses Steinerbos 2010? Alle kinderen, papaâs en mamaâs mogen deze dag verkleed als prins of prinses naar het park komen. Om 16.00 uur wordt de mooiste PRINS EN PRINSES gekroond!

Diverse extra activiteiten:

- Gratis Koninginnecocktail

- Sport en spel activiteiten

- Met Eekie op de foto

- Springkussen

Eerste Koninginnedag duik ooit, de officiële opening buitenbad aanvang 13.00 uur en nog veel meerâ¦

Koninginnedag Voordeelactie
uitsluitend op 30 april aanstaande is het zomerabonnement voor iedereen te koop aan de kassa voor ⬠30,- per persoon. Een korting van maar liefst ⬠10,- per persoon. Nu doen en volop genieten van een hele zomer boordevol buitenplezier!