Gemeente Hilversum

Het programma van koninginnedag op je mobiel

publicatiedatum: maandag 26 april 2010

Op Koninginnedag in Hilversum is het hele programma van de binnenstad te volgen op je mobiel! Er valt precies te zien wie er waar en op welk moment optreedt en wat er waar te doen is. Deze dienst is helemaal gratis. Surf met de mobiele telefoon www.whos-on.mobi/koninginnedaghsum voor alle optredens op Koninginnedag Hilversum.

Jolanda Landman-Karstens van de gemeente Hilversum: "Veel mensen bezitten tegenwoordig een mobieltje met internet en daar spelen we nu eenvoudig en doeltreffend op in. Mocht er last-minute nog iets gewijzigd worden in het programma, dan kunnen we dat gelijk doorvoeren en ziet iedereen dat meteen op zijn mobiel. Een systeem als Whos-on.mobi heeft naar mijn idee de toekomst en past goed bij Hilversum als mediastad. Wij vinden het in ieder geval erg gemakkelijk, en het is daarnaast ook nog gratis, zowel voor ons als de bezoeker!"

Het succes van Whos-on.mobi bleek 2 weken geleden bij de lancering van de site op Paaspop: 2.300 bezoekers deden 14.800 pageviews en waren gemiddeld ruim 5 minuten op de site aanwezig. Tijdens het festival kunnen bezoekers de artiesten aanklikken en foto's en bio's bekijken en meer informatie vinden. Binnenkort komen daar downloadmogelijkheden bij. Bovendien kunnen bezoekers vanaf binnenkort ter plekke een korte recensie schrijven en die meteen delen met alle andere aanwezigen (en met de afwezigen) via Whos-on.mobi, maar ook via Hyves, Facebook, Twitter, Nujij, Ekudos, etc.