Gemeente Spijkenisse


Maatregelen tijdens Koninginnedag

27 april 2010

Koninginnedag

Koninginnedag 2010 moet een leuk feest worden. Om dat te realiseren moet er een aantal maatregelen worden getroffen.

Parkeren tijdens Koninginnedag
Verkeerd geparkeerde auto's kunnen een gevaar opleveren voor de verkeersveiligheid en hinder voor bezoekers en inwoners van Spijkenisse. Om dit te voorkomen zullen gemeente en politie dit jaar extra alert zijn op fout of hinderlijk parkeren van voertuigen. Parkeren is enkel toegestaan in de parkeervakken. Indien een voertuig verkeerd geparkeerd staat zal hier een boete voor uitgeschreven worden of wordt het voertuig weggesleept.

Wegafsluitingen
Het parkeerterrein aan de Breestraat / A. van Bronckhorstlaan en het parkeerterrein aan de Tuinstraat / Breestraat zijn op Koninginnedag afgesloten in verband met de festiviteiten die daar plaats vinden. Het parkeerterrein aan de Breestraat / A. van Bronkhorstlaan is ook op donderdag 29 april 2010 vanaf 12.00 uur afgesloten voor alle verkeer.

Op Koninginnedag zijn de Oostkade en de Westkade afgesloten voor alle verkeer in verband met de kinderrommelmarkt. De parkeergarages zijn wel bereikbaar.

Alcohol op straat
Naast het parkeren zal er vanuit de politie extra aandacht zijn voor alcohol op straat. Het is verboden om met alcohol op de openbare weg te lopen. Als geconstateerd wordt dat iemand met een geopend blikje bier of andere alcoholische drank op straat loopt kan de politie hier een boete voor uitschrijven.

Externe links


* Spijkkids Koninginnedag Spijkenisse naar meer informatie over Koninginnedag in Spijkenisse [Let op! De website www.spijkkids.nl opent in een nieuw venster]