Gemeente Zwolle

Koninginnedag in Zwolle

Op Koninginnedag hoeft u zich niet te vervelen in Zwolle. Muziek, vrijmarkt en andere activiteiten maken van deze dag weer een feest.

Start Koninginnedag in Zwolle

Op 30 april 2010 om 10.30 uur wordt Koninginnedag in Zwolle officieel gestart met een toespraak door Burgemeester Henk Jan Meijer. De vlag op het bordes van het Stadhuis wordt gehesen en het Wilhelmus wordt gezamenlijk gezongen onder begeleiding van het Thomas à Kempis orkest.

Kindervrijmarkt

In de Diezerstraat en Achter de Broeren is er van 10.00 tot 14.00 uur vrijmarkt, er treden kinderen op met hun muziekinstrument en er worden voorstellingen door de kinderen verzorgd. Ook worden er bijzondere culturele activiteiten voor kinderen georganiseerd. De kinderen die tijdens deze dag optreden worden uitgenodigd om in de tuin van het Stedelijk Museum voor een jury te verschijnen. De jury zal hun prestaties beoordelen en leuke prijsjes weggeven.

Muziek

Op het Grote Kerkplein is er van ´s middags 12.00 uur tot ´s avonds
01.00 uur een muziekprogramma in de grote tent.

Afsluiting

Om 22.00 uur kunt u genieten van het vuurwerk dat wordt afgestoken in het Park De Weezenlanden. Hiermee wordt Koninginnedag 2010 afgesloten.

Kijk voor meer informatie en het programma op
www.koninginnedagzwolle.nl