Gemeente Dongen

Fijne Koninginnedag!

Publicatiedatum: 29-4-2010

Een afvaardiging van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dongen brengt op 30 april (Koninginnedag) een aantal officiële bezoeken.

Programma vrijdag 30 april 2010

09.30 uur
Aubade met medewerking van kinderen, muziekkorpsen Euterpe en Crescendo, het s Gravenmoers Volkskoor en de inwoners van s Gravenmoer. Op het bordes van het oude gemeentehuis in s Gravenmoer spreekt burgemeester Simone Dirven-van Aalst de aanwezigen toe. Zij zal ook de prijzen voor de mooiste creaties uitreiken. Aansluitend houdt de Oranjevereniging s Gravenmoer een bijeenkomst voor gedecoreerde inwoners uit het dorp in de Geubel.
Kijk voor het volledige programma op
www.oranjevereniging-sgravenmoer.nl

10.20 uur
Loco-burgemeester Ad van Beek opent Koninginnedag in Park Vredeoord in Dongen. Daar vindt voor de achtste keer het Oranjeparkfestival plaats, georganiseerd door het Oranje Comité Dongen. Na de opening volgt de Tinus en Thieu Kindershow en zijn er prijsjes voor de mooist versierde fietsen.
Kijk voor het programma in Dongen op www.oranjeparkfestival.nl

11.30 uur
Een bijeenkomst voor gedecoreerden in de Centrale hal van het gemeentehuis. Hier zal burgemeester Simone Dirven-van Aalst de inwoners die in het (nabije) verleden een Koninklijke onderscheiding hebben ontvangen, toespreken en feliciteren.

13.30 uur
Ter hoogte van het jeugdcentrum aan de Vaartweg in Vaart geeft burgemeester Simone Dirven-van Aalst het startsein voor de traditionele wielerronde. De organisatie ligt in handen van de Oranjestichting Klein-Dongen-Vaart.