Ingezonden persbericht

Oranje Muziekspektakel aan de Trekvliet

Koninginnedag, vrijdag 30 april is er vanaf 13.00 uur een muziekspektakel bij Grand Café De Conckelaer. Dit muziekspektakel vindt plaats op en om het water van de Trekvliet bij de Geestbrug. Genieten van diverse artiesten kan vanaf een terrasboot of de waterkant.

Genieten voor iedereen
Naast dit muziekspektakel is er genoeg te eten en te drinken. De muziekliefhebbers komen volop aan hun trekken. Er is een springkussen voor de kinderen en voor de allerkleinsten is er een leuke kinderactiviteit. 's Avonds gaat binnen het feest nog tot laat door, dus bij de Conckelaer zit iedereen de hele dag goed!

Pendeldienst
Nieuw dit jaar is de pendeldienst. Stichting De Ooievaart / De Vlietvaart organiseert dit jaar namelijk voor de eerste keer in samenwerking met Grand Café De Conckelaer een pendeldienst. Deze pendeldienst zal voorzien in de behoefte om Koninginnedag op meer dan één locatie mee te kunnen maken. Het betaalbewijs van de pendeldienst kan ingewisseld worden voor een biertje of een frisje bij Grand Café De Conckelaer.

Programma:
13.00-13.30: Aanvang en opening

13.30-14.30 uur: The Clarks
Muziek om op te dansen. Met als basis bekende muziek uit jaren 60 en 70: Bill Haley, Elvis, The Beatles, The Rolling Stones en Golden Earring. Aangevuld met tal van andere bekende namen en herkenbare hits.

14.30-15.00 uur: Tussenoptreden van dj Roep

15.00-16.00: Mixed Emotions
Deze achtpersoons coverband met twee virtuoze zangeressen spelen van Anouk tot Joe Cocker en van de Dijk tot Brian Adams.

16.00-16.30: Verrassingsoptreden

16.30-17.30: Mooie Meneren
Deze band speelt een repertoire met covers van vroeger tot nu en maakt van elk feest een succes.

Vanaf 17.30 uur: Mink (dj Leesbril) & friends

Informatie:
Kijk op www.conck.nl voor informatie.