Ingezonden persbericht

Rekord3r claimt ook dit jaar Koninginnenacht open air en de woensdag voor Hemelvaart in Amsterdam

Gratis open air event
Het is de afgelopen jaren inmiddels een begrip geworden; Rekord3r is een van de grootste gratis events in de vooravond van Koninginnenacht op 29 april in Amsterdam. Dit jaar wederom op het Amstelveld het mooiste plein van Amsterdam. Een bijzondere editie, want enkel 'live' artiesten zullen dan spelen op het buitenpodium voor de Amsterdammer, midden op de karakteristieke grachten. De eerste artiesten kunnen we jullie al prijs geven: Juan Sanchez vs Joog (keys), Darko Esser 'live', Pitto 'live' en Loops 'live'.

Het event begint al om 19:00 uur 's avonds en eindigt om 01:00 uur 's nachts. De perfecte (gratis) opwarmer voor alle andere goede feesten die deze avond in de stad te vinden zijn! Ook op de volgende dag zijn er activiteiten georganiseerd door Chemistry.

Woensdag 12 mei: Himmelfahrt in de Westerunie
We claimen het gewoon: de nacht voor Hemelvaart is de nacht van Rekord3r! Vorig jaar begonnen we hier mee met een uitzinnige en totaal uitverkochte editie in de Westerunie. Wegens succes nieuwe voorstelling geplanned: woensdag 12 mei (en Hemelvaartsdag daarna) kun je blokken voor feesten en slapen! Dit jaar met een diverse lineup van niemand minder dan de internationale, Spaanse techno held Alex Under, Pitto 'live', Juan Sanchez, Rauwkost 'live', Melon, Michael 'Ille Bitch' von L en Wouter de Moor. Duidelijk voor ieder wat wils dus. Van rollen melodieuze techno, naar funkende house verdeeld over meerdere zalen. Maar dat niet alleen; deze keer een moddervette vj show op een scherm tot in de millimeter nauwkeurig. En na het succes in Utrecht (zie de video hieronder) introduceren we ook in Amsterdam je eigen Rekord3r 'Planet' waar je zelf kunt bepalen hoe feestelijk je avond zal worden (wij zijn de aangever, jij kopt hem gewoon in).
En weet je wat? We gaan gewoon lekker door tot minimaal 06:00 uur!

Kaarten voor Rekord3r 'Planet' Himmelfahrt zijn nu te koop, Chemistry.nl en alle Primera shops!

Video Rekord3r Planet
Klikken, klikken, klikken! Dit moet je zien! De 'Planet' editie in Utrecht. Het motto: bouw je eigen feestje, bepaal zelf je avond! Wij hebben ons helemaal rot gelachen om de beelden en werden er helemaal vrolijk van. We kregen er gelijk weer zin in!

www.rekorder.nl | www.twitter.com/rekord3r