Ingezonden persbericht


13 februari 2010

Persbericht

Family Impact organiseert gezinsweek op vakantiepark De Betteld

Family Impact & Kids Festijn hebben de handen ineen geslagen om gezinnen in de meivakantie van 30 april tot en met 7 mei een opbouwende en leuke week te bezorgen. Ouders kunnen seminars volgen over opvoeding, tieners hebben een eigen tienerhonk waar ze kunnen gamen, chillen en vrienden maken en kinderen van groep 3 t/m groep 8 kunnen zich vermaken in het speelparadijs. De week wordt georganiseerd op vakantiepark De Betteld te Zelhem.

In het speelparadijs kunnen kinderen zich van 3 tot en met 6 mei vermaken met trampolines, oudhollandse spelen, knexx, sjoelbak, kinderbios en veel springkussens. Verder optredens van bekende kinderartiesten als Elly & Rikkert, cabaretier Jo de Rijck en wordt er een kindermusical opgevoerd. Op vrijdagmiddag wordt de week afgesloten met een heerlijke pannenkoekenparty.

Terwijl kinderen en tieners zich vermaken kunnen ouders bouwen aan hun gezin tijdens de conferentie van Family Impact. Opvoeden anno 2010 is niet zo makkelijk als het lijkt. Er zijn veel real-life tv-programma´s over opvoeden die laten zien wat er allemaal fout kan gaan en hoe ouders hun kind kunnen corrigeren. Vaak met een verbluffend resultaat. Maar is dit reëel? En hoe ga je om met een tiener die graag op eigen benen wil staan, maar voor veel dingen nog te jong is. Sprekers zijn Rob Hondsmerk directeur van Stichting Chris, Wim & Sijtje Tollenaar van Stichting Jeugd met een Opdracht en Freek & Angelique van Balen van Stichting Life-Impact. Deze conferentie van Family Impact biedt ouders handvatten om op een positieve, Bijbelse manier inhoud te geven aan de opvoeding van kinderen en tieners.

Iedereen is tijdens deze meivakantieweek van harte uitgenodigd. Kijk voor meer info, prijzen en opgave over Family Impact op www.life-impact.nl. Voor een gemiddeld gezin van twee volwassenen en twee kinderen zijn de kosten ¤ 110,00 inclusief deelname voor kinderen aan het Kidsfestijn. Mensen kunnen daarnaast online hun verblijf boeken op De Betteld op www.betteld.nl en kiezen uit een verblijf in een luxe chalet tot een kampeerplek.

Einde persbericht