Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amersfoort, 26 april 2010

Koninginnedag, kinderfeest op het Sint Jorisplein
Op Koninginnedag kunnen de kinderen hun lol op. Want het Sint Jorisplein is open en organiseert allemaal vrolijke kinderactiviteiten. Er rijdt een treintje, kinderen kunnen worden geschminkt en er worden gratis suikerspinnen en popcorn uitgedeeld!

De Mini Express rijdt weer rond op het Sint Jorisplein. Op Koninginnedag kunnen alle kinderen met papa's en mama's gratis toeren met de Mini Express. De gezellige kindertrein stopt bij de op- en uitstaphalte op het plein. Stap op en rij mee. Het treintje rijdt van 10.00 tot 16.00 uur een vaste route langs alle winkels van het Sint Jorisplein.

Kinderen kunnen zich deze dag ook laten schminken op het plein. Alle lieve gezichtjes kunnen worden omgetoverd tot prachtige lentebloemen, brullende leeuwtjes of prinsessesnuitjes. Naast de activiteiten kunnen de kinderen zich ook te goed doen aan zoete lekkernijen.

De (meeste) winkels op het Sint Jorisplein zijn deze dag speciaal open. De winkels zullen om 10.00 uur de deuren openen en sluiten om 17.00 uur. Voor meer informatie over de activiteiten en de openingstijden kunt u kijken op www.sint-jorisplein.nl.

Noot voor de redactie (