Ingezonden persbericht


Eindhoven, 27 april 2010

-------------------------------------------

Whos-on.mobi en UitinEindhoven.nl slaan handen ineen tijdens Koninginnedag

Op je mobiele telefoon kunnen zien wie er op welk podium optreedt tijdens een festival, concert of ander evenement; dat is Whos-on.mobi. UitinEindhoven.nl is de meest uitgebreide online uitgaansagenda van Eindhoven. Samen bieden ze het publiek tijdens Koninginnedag in Eindhoven de mogelijkheid om ter plekke een route uit te stippelen door middel van een praktisch tijdschema dat op iedere mobiele telefoon met internet te gebruiken is.

Gijs van de Burgt van UitinEindhoven.nl: "Onze website beschikt over uitgebreide informatie over wat er het hele jaar door en dus ook tijdens Koninginnedag te doen is in Eindhoven. Die informatie wordt echter veelal vooraf geraadpleegd. Met Whos-on.mobi kunnen gebruikers, nadat ze via onze site uitvoerig hebben kunnen bekijken welke activiteiten er in de stad plaats vinden, tijdens het evenement het beknopte en mobiele tijdschema raadplegen om te kijken wat er op dat moment en op welk podium speelt en nog gaat spelen.. Daarmee willen we de Eindhovense Koninginnedagvierders een extra service bieden, die overigens niets extra's kost."

Whos-on.mobi zal op Koninginnedag bovendien gebruikt worden in Hilversum en op 5 mei op diverse bevrijdingsfestivals in heel Nederland. Deze zomer zullen vele honderden festivals en evenementen Whos-on.mobi inzetten als de digitale programmagids op de mobiele telefoon.

-------------------------------------------



Ingezonden persbericht