VerkeersInformatieDienst


Gratis busvervoer tijdens bezoek Koninklijke familie aan Zeeland

26 april 2010, 15:35
Er zal gratis busvervoer en bootvervoer worden aangeboden door de provincie Zeeland bij het bezoek van de Koninklijke familie op 30 april aanstaande aan de gemeenten Wemeldinge en Middelburg.

Koninginnedag in Zeeland wordt een groot feest en dit brengt natuurlijk veel mensen op de been. De provincie verwacht dan ook een groot aantal bezoekers en wil graag dat iedereen die dag een geweldige tijd heeft.

Connexxion zet 30 april extra bussen in en rijdt volgens een aangepaste dienstregeling. Informatie hierover is te vinden op www.connexxion.nl De bussen van Veolia rijden volgens een gewone zaterdag dienstregeling. Voor meer informatie kijk op www.veolia-transport.nl . Voor wat betreft de Fast Ferry Vlissingen - Breskens geldt dat wordt gevaren volgens de zomerdienstregeling, dus met volledige inzet van beide beschikbare boten.

In Middelburg worden de volgende haltes niet aangedaan: Torenweg, Duunmede, Ewisland, Nieuwe Haven, Koestraat, Bierkaai, Rotterdamsekaai, Veerseweg, Geersesweg en in Veere de Vioskeweg.

In Wemeldinge worden de volgende haltes niet aangedaan: Julianastraat, Prinses Beatrixweg, Dorpsplein en Spoorlaan. De halte Bonzijweg is verplaatst naar de Oostelijke Kanaalweg.