Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CARLTON DE BRUG LANCEERT ALLEZ-HOP! ARRANGEMENT
ACROBATISCH WEEKENDJE WEG IN FAMILIEHOTEL

Mierlo, maart 2010 - Clowns, acrobaten en wilde dieren: als er iets tot de verbeelding spreekt is het wel het circus. Want hoe doen ze dat toch, die draaiende bordjes? Is jongleren moeilijk en wie kan er lopen op een grote bal? Speciaal voor alle kinderen die niets liever willen dan het zelf proberen, organiseert Carlton De Brug elk weekend in mei het doe-het-zelf kindercircus. In samenwerking met Circus Allez-hop! uit Tilburg is een bijzonder familiearrangement samengesteld waarbij kids circusacts instuderen en die - uiteraard met circuskleding en circusmuziek - opvoeren voor het hooggeëerd publiek van ouders, grootouders en andere familieleden. Komt dat zien!

Kindercircus
Bij Carlton De Brug in het Brabantse Mierlo staan de weekenden in mei in het teken van circus. En omdat Carlton De Brug een echt familiehotel is, hebben we hier te maken met een heus familiearrangement. Het 'Allez-hop! kids aan de top-arrangement' start op vrijdagavond met diner en kinderdisco, maar het echte werk begint op zaterdag. Onder begeleiding van het professionele team van Circus Allez-hop! leren kinderen Chinese bordjes draaien, acrobatische toeren uithalen en jongleren met ballen of devilsticks. Ook diabolo's gooien en ballopen staan op het programma. Zo wordt een spectaculair circusoptreden ingestudeerd, dat aan het einde van de dag spetterend wordt opgevoerd voor de hele familie. Als de circusmuziek aangaat en de kinderen de piste betreden in hun glitteroutfits, verandert het hotel even in een heus kindercircus.

Beer, tijger en olifant
Voor de kleintjes tot vier jaar heeft De Brug de Kidsclub, hier kunnen ze lekker spelen onder proffesionele begeleiding terwijl de circustrainingen plaats vinden en papa en mama even in het zwembad vertoeven of sporten in het grootse sportcentrum. Ook is er een spelletjeshoek, PlayStation en zwembad met kinderbad. Vervelen is dus onmogelijk. En na dit soort drukke dagen is het heerlijk slapen in de familiekamers, met een groot bed voor de ouders en een stapelbed voor de kids (op basis van beschikbaarheid). Bij de circusopvoering in het hotel zijn geen dieren betrokken, maar ook daar heeft Carlton De Brug wat op gevonden. Voor wie vindt dat een circusweekend niet compleet is zonder beer, tijger of olifant is er Dierentuin Dierenrijk bij Eindhoven. Als onderdeel van het arrangement krijgt iedereen 25% korting om op zondag persoonlijk kennis te maken met die ándere circusartiesten.

Circusdromen
"Samen met Carlton De Brug bieden wij kinderen de mogelijkheid zelf mee te maken hoe het is om een circusartiest te zijn", aldus Maurits Kortbeek van Circus Allez-Hop!. "Bij Allez-Hop! werken we uitsluitend met ervaren circusdocenten die met gerichte instructies kinderen circustechnieken aanleren. Veiligheid staat natuurlijk voorop, maar dat wil niet zeggen dat de trucs kinderachtig zijn. De activiteiten zijn uitdagend en mooi om te zien, met een spectaculair optreden als resultaat".

Data 'Allez-Hop! kids aan de top-arrangement'
30 april t/m 02 mei 2010
07 t/m 09 mei 2010
14 t/m 16 mei 2010
21 t/m 23 mei 2010
28 t/m 30 mei 2010

Prijs 'Allez-Hop! kids aan de top-arrangement'
119,50 per persoon, op basis van 2 personen per kamer. Kinderen t/m 11 jaar kunnen gratis mee als ze op de kamer bij twee volwassenen slapen.

Bel voor reserveringen o.v.v. het 'Allez-Hop! kids aan de top' arrangement naar Carlton De Brug, tel. 0492-678911. Tip: reserveer de gratis Kidsclub (voor de allerkleinsten t/m 4 jaar) direct bij je reservering. Kijk voor meer info over het hotel op www.carlton.nl/debrug.

Carlton 25 years celebrating the senses
Carlton Hotel Collection werd in 1985 opgericht als onderdeel van het Engelse Hotel Management International Ltd; eigenaar en oprichter is Peter N. Salussolia. Na 25 jaar bestaat de hotelgroep uit tien viersterrenhotels, waarvan zeven in Nederland, twee in Groot-Brittannië en één in België. Elk hotel wordt geëxploiteerd door een gedreven team onder leiding van de General Manager die het hotel beheert als ondernemer. De hotelgroep onderscheidt zich daardoor niet alleen vanwege de grote diversiteit aan hotels, maar ook door een persoonlijke, warme en gastvrije sfeer. Carlton Hotel Collection streeft naar het verder versterken van haar positie in de hotelbranche door voortdurend te investeren in de kwaliteit en innovatie van huidige en toekomstige hotels. In 2010 zal Carlton op diverse locaties festiviteiten organiseren die aansluiten bij de warmte en gastvrijheid die de hotels uitstralen. Kookdemonstraties, proeverijen, een wine & food fair, jazzmiddagen in huiskamersetting en een d averende beachparty... Voor meer informatie zie www.carlton.nl



Ingezonden persbericht