Ingezonden persbericht


Optredens van Monique Smit en Zirkus Zirkus tijdens KiX Vrijmarkt

Den Haag, 9 april 2010 - Monique Smit en Zirkus Zirkus geven een spetterend optreden tijdens de KiX Vrijmarkt 2010 op 30 april op het Malieveld in Den Haag. Het Prinses Beatrix Fonds organiseert deze grootste vrijmarkt voor kinderen dit jaar voor de tweede keer.

Naast optredens van Monique Smit en Zirkus Zirkus kunnen kinderen op de KiX Vrijmarkt spulletjes verkopen, meedoen aan de KiX Cup, hun kunsten vertonen tijdens de KiX Factor of deelnemen aan workshops Streetsurfing. Ook wordt een poging gedaan het Guinness World Record Koekhappen te verbreken.

De KiX Vrijmarkt wordt gepresenteerd door Odette Simons. Onder andere bekend van kinderprogramma's op Z@PP en KRO's ZigZag. Daarnaast heeft ze een eigen onderneming op het gebied van art direction, styling en productie voor fotografie, tv en film.

Iedereen die zich inschrijft voor een plekje op de vrijmarkt of deelname aan de KiX Cup doneert ¤ 10 voor de strijd tegen spierziekten. Hierdoor kunnen ze iets doen voor leeftijdsgenootjes met een spierziekte. Daarnaast krijgen alle deelnemers een toegangskaartje voor Movie Park Germany en een uniek Nickelodeon strandlaken.

De KiX Vrijmarkt wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Den Haag en televisiezender Nickelodeon. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.beatrix.nl.

Noot voor de redactie (