Gemeente Binnenmaas

Omleiding busroutes Koninginnedag en Bevrijdingsdag

Tijdens Koninginnedag (vrijdag 30 april) en Bevrijdingsdag (woensdag 5 mei) rijden de bussen in s-Gravendeel een andere route. Tijdens deze dagen zijn er festiviteiten in het dorp. In overeenstemming met Arriva is er voor de buslijnen 165 en 166 een alternatieve busroute gekozen:

Buslijn 165

De bus rijdt vanuit Strijen via de Strijenseweg, de Van Groningenstraat en de Hendrik Hamerstraat. Hierna wordt de route zoals gewoonlijk verreden. Vanuit Dordrecht rijdt de bus via de Hendrik Hamerstraat, de Vlasstraat, de Van Groningenstraat, de Hendrik Hamerstraat en de Alexanderstraat. Hierna wordt de normale route vervolgd. Er kan gebruik worden gemaakt van de tijdelijke halte bij de apotheek aan de Hendrik Hamerstraat. Alle andere bushaltes in s-Gravendeel vervallen.

Buslijn 166

De bus rijdt via de Hendrik Hamerstraat, de Vlasstraat, de Van Groningenstraat en de Hendrik Hamerstraat. Er kan gebruik worden gemaakt van de tijdelijke halte bij de apotheek aan de Hendrik Hamerstraat of de bushalte van buslijn 168 op de N217. Alle andere bushaltes in s-Gravendeel vervallen.