NCRV

Recht in de Regio

Mr. Frank Visser geeft juridisch advies in Arcen

Vrijdag 30 april
Nederland 2, 19.25 uur

In het NCRV-programma Recht in de Regio gaat mr. Frank Visser samen met zijn team van juristen van het Juridisch Loket het land in om op verschillende locaties juridische voorlichting te geven. In het hele land komen mensen langs op het inloopspreekuur. Van Arcen tot Leeuwarden en van Vlissingen tot Assen komen mensen langs met vragen over erfeniskwesties, arbeidsconflicten, geldkwesties en meer.

Deze week houden mr. Visser en zijn team van juristen van het Juridisch Loket inloopspreekuur in een kasteel in het schitterende Arcen.

Wat kun je ondernemen als je oma al jaren niet met haar volledige naam op een oorlogsmonument staat? Deze mevrouw en haar familie hebben hierdoor al jaren onduidelijkheid, vragen en verdriet. En hoe zit dat ook alweer⦠Je gaat op vakantie, zet de krant een tijdje stop en betaalt je abonnement door. Nee toch? Of toch wel?

Verder: op wie kun je de kosten verhalen als de buurman aan het verbouwen is en jouw gasleiding lek steekt? Wat als het kadaster verschillende afmetingen van je perceel vastlegt? Kun je met terugwerkende kracht aanspraak maken op een uitkering voor gescheiden vrouwen?