Gemeente Almelo

Stadhuis gesloten tijdens Koninginnedag en Bevrijdingsdag

26 april 2010 - Op Koninginnedag (vrijdag 30 april) en op Bevrijdingsdag (woensdag 5 mei) is het Stadhuis gesloten. Dat geldt ook voor Hemelvaart (donderdag 13 mei), de dag na Hemelvaart (vrijdag 14 mei) en tweede pinksterdag (maandag 24 mei). U bent in de tussenliggende werkdagen van harte welkom bij de publieksbalies van het Stadhuis. Het digitale loket van de gemeente is elke dag van de week voor u geopend. Steeds meer zaken kunt u zelf digitaal afhandelen.

E-loket 24 uur per dag beschikbaar

Maak een afspraak, dan rekenen wij op uw komst
Is uw paspoort verlopen of is uw rijbewijs aan vernieuwing toe? De gemiddelde wachttijd bij de publieksbalies in het Stadhuis bedraagt in deze maanden 30 minuten. Als u een afspraak maakt, weet u weet wanneer u aan de beurt bent. Een afspraak kunt u 24 uur per dag maken via www.almelo.nl/afspraak. De publieksbalies van het Stadhuis zijn iedere werkdag geopend:


* zonder afspraak: elke werkdag 09.00 -12.00 uur
* met afspraak: elke werkdag 13.00 - 16.00 uur en dinsdag en donderdag 13.00 - 19.00 uur

Het e-loket: dag en nacht geopend
Gemeente Almelo wordt steeds digitaler. In het e-loket vindt u informatie over de gemeentelijke producten en diensten. Steeds meer diensten kunt u vanaf thuis aanvragen. Vraagt u via internet een uittreksel het bevolkingsregister aan, dan bespaart u ook nog eens EUR 5. Voor een bestelling via internet betaalt u EUR 2,50, terwijl u aan de balie EUR 7,50 betaalt. Heeft u geen computer, dan kunt u terecht in de meeste wijkcentra en in de bibliotheek.