Politie Brabant-Noord

Aangehouden na vechten in horeca

District Meierij, 30-04-2010

Boxtel - Een 39-jarige man uit Boxtel werd in de nacht van donderdag op vrijdag op de Markt aangehouden omdat hij had gevochten. Bij zijn aanhouding verzette hij zich en omstanders bemoeiden zich ermee. Toch kon hij snel worden afgevoerd en werd hij naar het bureau gebracht. Daar weigerde de man de cel in te gaan, waardoor arrestantenverzorgers hem moesten dwingen. De verdachte stompte daarop een van deze politiemedewerkers tegen het gezicht. De politieman doet aangifte. De vechtersbaas is ingesloten.

's-Hertogenbosch - Vier Vlijmenaren (18,19, 20 en 21 jaar) zijn vrijdag rond 02.15 uur aangehouden bij een uitgaansgelegenheid aan de Karrenstraat omdat ze binnen hadden gevochten. Tevens bleek een raam vernield. Een van de mannen zou ook een portier hebben geslagen. De vechtpartij zou zijn ontstaan omdat de mannen met bier gooiden. Ze zijn alle vier ingesloten.

Op de Parade werden drie Bosschenaren (19, 19 en 20 jaar) aangehouden omdat ze hadden gevochten bij een café. De mannen hadden de portiers van het café belaagd. Een van de 19-jarigen was al door een portier aangehouden en werd overgedragen aan agenten, toen de andere twee zich ermee bemoeiden. Het drietal werd na het bureau overgebracht. De twee 19-jarigen zijn ingesloten. De 20-jarige werd echter voor behandeling aan zijn been naar een ziekenhuis gebracht; bij zijn aanhouding had daar een politiepaard op gestaan. De man wordt later in verband met de vechtpartij gehoord.