Belgacom

Persbericht 1 Brussel, 21 april 2010

Met Bizz Internet biedt Belgacom nog meer diensten aan zelfstandigen en kmo's

Internetformules met inbegrepen gewaarborgde diensten: een snelle hersteldienst, voorrang bij de technische helpdesk, maximale beveiliging van pc's of netwerk en pc ondersteuning. Een primeur voor de kmo-markt in België.
Vanaf 3 mei 2010 innoveert Belgacom met de lancering van Bizz Internet, all-in internetformules voor zelfstandigen en kmo's. Met Bizz Internet krijgen de professionele klanten bovenop de internetverbinding vier gewaarborgde diensten die ervoor zorgen dat ze altijd aan de slag kunnen blijven, wat er ook gebeurt. Met dit allereerste all-in internetaanbod op de kmo-markt beantwoordt Belgacom aan de echte noden van zelfstandigen en kmo's.
Internet is vandaag een onmisbaar instrument voor 83% van de zelfstandigen en kmo's (
Naast haar uitstekend netwerk en na de volledige herziening van de snelheden en volumes van haar internetaanbod op 1 maart 2010, biedt Belgacom voortaan vier essentiële diensten inbegrepen in het basispakket voor zelfstandigen en kmo's.
Vanaf 3 mei 2010 lanceert Belgacom Bizz Internet, internetformules die de professionele klanten naast de internetverbinding 4 service waarborgen bieden die cruciaal zijn voor de goede gang van zaken in hun onderneming. Professionele klanten zullen de keuze hebben uit vier Bizz Internet-formules die op maat van het bedrijf worden aangeboden naargelang het aantal medewerkers. Er is reeds een Bizz Internet formule vanaf 40 euro per maand (excl. btw). De gewaarborgde diensten inbegrepen in het basispakket zijn:
Herstel van de internettoegang binnen maximaal 8 werkuren
Belgacom garandeert de professionele klanten de herstelling van hun internetverbinding binnen maximum 8 werkuren, zoniet krijgen zij recht op een schadevergoeding.
Voorrang bij de technische helpdesk
Zelfstandigen en kmo's krijgen een snellere behandeling van hun oproepen naar de technische helpdesk via een gratis nummer. Zij krijgen onmiddellijk de juiste persoon aan de lijn die snel en efficiënt voor een oplossing zal zorgen.
Maximale beveiliging van pc's of netwerk
Naargelang de keuze van de Bizz internetformule kiest de klant hetzij voor bescherming van de pc's van het bedrijf via de installatie van Belgacom PC Security (met Norton Antivirus, firewall, antispam en oudercontrole), hetzij voor de bescherming via het netwerk met de installatie van een firewall op de router.
Informatica en pc-ondersteuning
Bij pc problemen is het voor de klant vaak niet eenvoudig te weten of het aan de internetverbinding ligt of aan de pc. Belgacom biedt naast zijn klassieke technische ondersteuning, ook bijstand bij pc en/of computernetwerk problemen. In functie van de gekozen internetformule heeft de klant recht op 1 gratis pc-bijstand per maand.
Bizz Internet sluit aan bij alle initiatieven die Belgacom de laatste maanden voor de zelfstandigen en kmo's heeft gelanceerd om beter te beantwoorden aan de groeiende behoefte aan ICT-advies en ondersteuning. Zo zijn er, naast product initiatieven zoals Bizz Packs en het Bizz mobiel aanbod, de 57 Bizz Corners in de verkooppunten voor telecomadvies, tientallen nieuwe ICT-agenten die lokaal aanwezig zijn. De klanten kunnen er terecht voor zowel hardware en software als de nieuwe "cloud computing" diensten. Bovendien kunnen de klanten terecht op het gratis nummer 0800 22 500 voor info en advies voor de producten en diensten van Belgacom en Proximus.
Alle informatie over de formules en tarieven: www.belgacom.be\bizzinternet