Gemeente Lingewaard


Onderhoud asfalt in Lingewaard

In opdracht van de gemeente Lingewaard zal ACON BV in de week van 3 7 mei 2010 asfaltonderhoud gaan uitvoeren. Deze werkzaamheden behoren nog bij het lopende asfalt onderhoudsbestek van 2009. De aanwonenden ontvangen van ACON BV een brief waarin staat vermeld wanneer de betreffende werkzaamheden bij hun in de straat worden uitgevoerd. In deze brief staat ook een contactpersoon vermeld voor eventuele vragen.

Doornenburg
In Doornenburg vindt op de volgende wegen asfalt onderhoud plaats: Rijnstraat, Koffiemolen, Slangenburgstraat en De Pas.

Huissen
In Huissen vind op de volgende wegen asfalt onderhoud plaats: De Welvaartstraat, Klokkenpad en het fietspad Looveer in Huissen.

Bemmel
Op de Parksingel in Bemmel worden twee plateaus aangebracht met daarbij behorende rode fietsstroken. Ook worden de fietsoversteken bij t Rietland, Junoplein, Saturnushof en Diana voorzien van asfalt. Er wordt plaatselijk een omleiding ingesteld.

Asfaltonderhoud 2010
Op dit moment is de gemeente Lingewaard bezig om het asfalt onderhoud van 2010 voor te bereiden. Zoals de planning nu laat zien zal dit werk in mei 2010 aanbesteed worden en is de verwachting dat de werkzaamheden in juni 2010 gestart zullen worden. De uitvoering van dit onderhoudsbestek loopt door tot November 2010. Wanneer er gestart wordt met de uitvoering van het asfaltonderhoud 2010, dan zal dit gepubliceerd worden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de gemeentewinkel tel: (026) 326 01 11 of via e-mail: gemeente@lingewaard.nl

(Geplaatst: 27 april 2010)