Gemeente Hilversum

De wegwerkzaamheden van 3 t/m 7 mei 2010

publicatiedatum: dinsdag 27 april 2010

Op de N201 (de weg naar Vreeland) is de Provincie Noord-Holland begonnen met groot onderhoud tussen de komgrens van Hilversum en de rotonde bij Nederhorst den Berg. De weg wordt daartoe van zondag tot en met vrijdag afgesloten van 's avonds 20.00 uur tot 's ochtends 06.00 uur. Vanuit Hilversum wordt omgeleid via de N524 (Bussum) en de N236 (over Weesp naar de A9). De Provincies Utrecht en Noord-Holland werken nu op de N201 gelijk op tussen de A2 en Hilversum (tot eind mei).

Op de Diependaalselaan wordt tot half mei gewerkt tussen de rotonde Utrechtseweg en de kruising met de Hilvertsweg. Doorgaand autoverkeer tussen de N201 en de A27 wordt in twee richtingen omgeleid over de Ring Oost, de Ring Noord en de Ring West. Het lokale verkeer wordt omgeleid langs parallelwegen: van Oost naar West langs de route Utrechtseweg, Gijsbrecht van Amstelstraat, Hilvertsweg en van West naar Oost over de Bosdrift, de Kolhornseweg, de Eikenlaan, de Beukenlaan en de Utrechtseweg.

Op de Minckelersstraat blijft de uitgaande baan langs het plantsoen tussen de Kamerlingh Onnesweg en de Anthony Fokkerweg tot eind mei afgesloten i.v.m.
werkzaamheden van de nutsbedrijven. Autoverkeer wordt vanaf twee kanten over de Anthony Fokkerweg naar de Weg over Anna's Hoeve geleid.

Verder wordt gewerkt:

o op de Beetslaan, vervangen riool;
o op de Da Costalaan, vervangen riool tussen de Beetslaan en de Bilderdijklaan;
o op de Hoge Naarderweg tussen de Dalweg en de Borneolaan; o op het Dudokpark ter hoogte van de ingang van het Raadhuis; o en in Hilversum Noord: aanleg drempels.