RTL Group

Chinees koken in een handomdraai in 'Chinese Food Made Easy' bij RTL 4

Ching-He Huang is de ster in de moderne Chinese kookkunst. De zeer enthousiaste Ching maakt de meest geweldige kookcreaties in een handomdraai en leert nu ook de Nederlandse kijker de fijne kneepjes van het vak. 'Heerlijk' en 'makkelijk te bereiden' zijn de kernwoorden van de zesdelige serie Chinese Food Made Easy, die vanaf woensdag 3 mei te zien is bij RTL 4.

Ching demonstreert klassieke gerechten in een nieuw jasje, waarvan de bereiding voor iedereen is weggelegd. Haar vele tips en trucs maken het koken van Chinese lekkernijen makkelijker.

Tijdens de reeks kookt Ching op bijzondere locaties en geeft daarmee de kijkers een uniek kijkje achter de schermen. Ze kookt onder meer bij fantasierijke en spannende evenementen, de viering van het Chinees Nieuwjaar maar ook voor vrienden en beroemdheden. Daarnaast heeft Ching aandacht voor legendes en tradities en laat ze zien welk eten belangrijk is in het Chinese bestaan. De Yin en Yang van de menus komen aan bod en de spirituele en geneeskrachtige eigenschappen van de levensmiddelen worden belicht.

Uitzending RTL 4: Chinese Food Made Easy iedere maandag, vanaf 3 mei tussen 16.35 en 17.05 uur.

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Tamara de Kruijff, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035- 6718938 of tamara.de.kruijff@rtl.nl