Vodafone kondigt nieuwe tarieven voor Mobiel Internet op de laptop aan

03/05/2010 10:36

Vodafone Libertel NV

Nieuwe tarievenstructuur voor Mobiel Internet op de laptop bundelt meer data, hogere snelheid en prijsverlaging

03 mei 2010 - Per vandaag past Vodafone Nederland zijn tarieven voor 'Mobiel Internet op de laptop' aan. De grootste verandering is een vergroting van de databundels voor een scherpere prijs. Die vergroting van de databundel betekent concreet dat men vaker en langer 'Internet op de laptop' kan gebruiken. Vodafone biedt een reeks aan oplossingen die aansluiten bij de behoeften van verschillende klanten, van de incidentele gebruiker tot de intensieve mobiele internetter. De nieuwe tarieven gelden voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Jens Schulte-Bockum, CEO Vodafone Nederland: "Wij zien in de markt de adoptie van 'mobiel internet op de laptop' stijgen en ook het datagebruik per klant neemt toe". Met onze nieuwe tarievenstructuur bieden we klanten meer waar voor hun geld, door onder andere databundels uit te breiden."

Particuliere en zakelijke abonnementsvormen

Voor de klant die regelmatig gebruik maakt van 'Internet op je laptop' bestaan diverse abonnementen. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik (licht, gemiddeld, vaak) lanceert Vodafone de abonnementen met een vast maandbedrag: Mobiel Breedband Start, Basis en Extra. Voor zakelijke klanten wordt er een Pro-variant aan toegevoegd die garandeert dat er altijd doorgewerkt kan worden tegen dezelfde snelheid: Mobiel Breedband Start Pro, Basis Pro en Extra Pro. Voor de klant die incidenteel gebruik maakt van 'Internet op je laptop' introduceert Vodafone drie nieuwe Prepaid bundels. Naast de bestaande dagbundel, zijn nu ook een week-, maand- en kwartaal bundel beschikbaar.

De belangrijkste wijzigingen op een rij:

Vernieuwde prijsplannen voor particuliere gebruiker

Mobiel Breedband abonnementen: grotere bundels, hogere snelheid en prijsverlaging op de Basis en Extra varianten

Introductie van 3 nieuwe Prepaid bundels: naast de bestaande dagbundel, nu ook een week-, maand- en kwartaal bundel.

Vernieuwde prijsplannen voor zakelijke gebruiker

Mobiel Breedband-abonnementen: grotere bundels, hogere snelheid en prijsverlaging op de Basis en Extra varianten

Mobiel Breedband Pro-abonnementen: grotere bundels en een prijsverlaging op de Basis Pro en Extra Pro varianten

Verlaging van de nationale tarieven per MB voor Mobiel Breedband Internationaal en Data Groepsbundel, dus effectief meer nationaal dataverbruik voor dezelfde abonnementsprijs

Over Vodafone Libertel B.V.:

Vodafone is een van de grootste mobiele communicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van Vodafone Group, het grootste internationale mobiele telecommunicatiebedrijf ter wereld met deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 31 landen, verspreid over vijf continenten alsmede partnernetwerken in circa 40 landen. Per 30 september 2009 heeft Vodafone proportioneel ruim 323 miljoen klanten wereldwijd. Voor meer informatie, ga naar www.vodafone.com.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl