Politie Drenthe

Maandag

Provincie Drenthe, 03-05-2010

Quad over de kop

NORG Zondagmiddag is een 24-jarige man uit Norg gewond geraakt bij een ongeval op de Noordseveldweg. De man reed op een quad, die niet was voorzien van een kenteken en niet bleek verzekerd. Door nog onbekende oorzaak raakte hij de controle over het voertuig kwijt en sloeg over de kop. Hij is naar het UMCG vervoerd. Daar is vanwege vermeend alcoholgebruik een bloedproef genomen.

Boete voor geluidoverlast

HOOGEVEEN Zondagavond heeft een 20-jarige bewoner van de Lomanlaan van de politie een proces-verbaal gekregen wegens geluidoverlast. Uit zijn woning klonk luide muziek waar de buurt van moest meegenieten. Agenten stelden ter plaatse de geluidoverlast vast en maken hiervan proces-verbaal op. De muziekapparatuur zal een volgende keer in beslag worden genomen.

Sigaretten weg bij snelkraak

PEIZE Zondagnacht rond kwart over twee is ingebroken in een tankstation aan de Groningerweg. De toegangsdeur is opengebroken en een nog onbekend aantal pakjes sigaretten is gestolen. De politie stelt een onderzoek in.

Schuurbrand

NIEUW DORDRECHT Zondagmorgen is brand ontstaan in de schuur aan een woning aan de Vastenow. Het betrof een uitslaande brand. De oorzaak is onbekend. De brandweer bluste de brand, waardoor de schade beperkt bleef tot de aangebouwde schuur.

Bestemd voor de media

Wilt u in contact komen met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.00 tot 13.00 uur.