Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg , 03-05-2010

Tilburgers aangehouden voor vernieling en mishandeling

TILBURG: De politie heeft zondagavond omstreeks 22.00 uur in de Klaverstraat een 22-jarige Tilburger en zijn 17-jarige Tilburgse vriendin aangehouden ter zake de verdenking van mishandeling en vernieling. De 22-jarige verdachte had een grote plantenbak omgegooid. Twee buurtbewoners die daar wat van zeiden werden door hen mishandeld.

Het duo was vanaf het huisadres van het meisje al onderling ruzie makend vertrokken. In de Klaverstraat had de knul uit kwaadheid een betonnen plantenbak omgegooid. Ook zou hij tegen auto's getrapt hebben. Een 39-jarige buurtbewoonster en haar 47-jarige vriend hoorden het lawaai en liepen naar buiten. Zij riep tegen hen dat ze van haar spullen af moesten blijven. Hierop ontstond een confrontatie waarbij zij door de twee verdachten werden aangevlogen en werden geslagen en geschopt. Een getuige probeerde hen uit elkaar te halen. De 39-jarige vrouw vertelde dat zij door het meisje ook aan haar haren werd getrokken. De politie heeft beide vechtersbazen aangehouden. Het minderjarige meisje is na verhoor vrijgelaten. Haar vriend wordt vandaag verhoord. Beide buurtbewoners hebben aangifte gedaan.

Tilburgse kijkt te diep in het glaasje

TILBURG: De politie heeft vannacht omstreeks 01.50 uur op de Ringbaan West een 41-jarige Tilburgse betrapt op het rijden onder invloed. De agenten controleerden de auto van de Tilburgse omdat de verlichting aan de voorzijde niet in orde was. De bestuurster rook naar alcohol. Ze blies 745 ugl, ruim drie keer de toegestane maximum hoeveelheid van 220 ugl. Ze heeft haar rijbewijs moeten inleveren.

Snelheidscontrole in Tilburg

TILBURG: De politie heeft zondagmiddag een snelheidscontrole gehouden op de Ringbaan Zuid. Met de radar werd de snelheid van 8478 passanten vastgelegd. Er werden 134 overtredingen geconstateerd. De hoogst gemeten snelheid was 134 km / uur, terwijl ter plaatse70 km / uur is toegestaan.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 03-05-2010 10:57 | © Regio Midden en West Brabant |