Gemeente Uithoorn

Tien inwoners Uithoorn Koninklijk onderscheiden

3 mei 2010
Op donderdag 29 april ontvingen 10 inwoners van Uithoorn een Koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van Koninginnedag (de zogeheten Algemene Gelegenheid).

Zeven van hen zijn gedecoreerd in de raadzaal van het gemeentehuis in Uithoorn. Het zijn mevrouw C.C.P. Smit-van Diemen en de heren R.A van Heuveln, A.W. Post, W.F.K. Duchhart, A.C. Kodde, D. Broekhuizen en J.N. Plasmeijer. De heer Duchhart is benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau en mevrouw Smit en de heren Van Heuveln, Post, Kodde, Broekhuizen en Plasmeijer zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheidingen werden uitgereikt door burgemeester Spruit.
In Den Haag op het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport /het ministerie voor Jeugd en Gezin zijn de heer P. Groeneveld en zijn echtgenote mevrouw J. Mönnichmann gedecoreerd.

Zij zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Oranje-Nassau.

In het gemeentehuis van Amstelveen is de heer G.J. Tabeling benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de onderscheiding uit handen van burgemeester Van Zanen.

Foto's van de gedecoreerden worden begin deze week bij de CV's geplaatst.
^

* CV Mevrouw C.C.P. Smit-van Diemen

* CV De heer R.A. van Heuveln

* CV De heer A.W. Post

* CV De heer W.F.K. Duchhart

* CV De heer A.C. Kodde

* CV De heer D. Broekhuizen

* CV De heer J.N. Plasmeijer

* CV's De heer P.J.F. Groeneveld en mevrouw J.M. Mönnichmann
* CV De heer G.J. Tabeling