Radboud Universiteit Nijmegen


Lintje voor zeven Radboudhoogleraren

Datum bericht: 29 april 2010

Zeven hoogleraren van de Radboud Universiteit Nijmegen ontvingen donderdag 29 april een koninklijke onderscheiding uit handen van de burgemeester in hun woonplaats.

* Mevrouw prof. dr. H.P.J.M. Dekkers, hoogleraar Onderwijssociologie en decaan van de Faculteit der Sociale Wetenschappen (Officier in de Orde van Oranje Nassau)

* De heer prof. dr. A.J. Hoitsma, hoogleraar Orgaandonatie en
-transplantatie
(Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw)
* De heer prof. dr. R.S.G. Holdrinet, hoogleraar Ontwikkeling Medisch Onderwijs
(Officier in de Orde van Oranje Nassau)

* De heer prof. dr. R.W.N.M. van Hout, hoogleraar Toegepaste taalwetenschap en variatielinguĂŻstiek (Officier in de Orde van Oranje Nassau)

* Mevrouw prof. dr. W.H.M. Jansen, hoogleraar Vrouwenstudies en wetenschappelijk directeur van het interdisciplinaire Institute for Gender Studies (Officier in de Orde van Oranje Nassau)
* De heer prof. dr. J. R. ter Molen, bijzonder hoogleraar Toegepaste Kunsten en Kunstnijverheid (Officier in de Orde van Oranje Nassau)
* De heer prof. dr. T.H.M. Rasing, hoogleraar Spectroscopie van vaste stoffen en grensvlakken (Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw)

De Orde van de Nederlandse Leeuw wordt verleend voor verdiensten op het gebied van wetenschap en kunsten. De Orde van Oranje-Nassau is gekoppeld aan bijzondere verdiensten voor de samenleving.