Vriendinnen ontmoeten elkaar op het middelpunt van hun vriendschap

03/05/2010 14:50

BonBonBloc Bouchée

Amsterdam, 3 mei 2010 - Vier vriendinnen ontmoetten elkaar midden op het IJsselmeer. Op uitnodiging van BonBonBloc Bouchée van Cote d'Or ontdekten zij hun deelpunt; het geografische middelpunt van hun vriendschap. De chocoladefabrikant doet dit ter introductie van een nieuwe variant van BonBonBloc - BonBonBloc Bouchée - ideaal om te delen met vriendinnen.

Vrouwen ontdekken hun deelpunt

Bijna 120.000 vrouwen ontdekten de afgelopen dagen via www.bonbonbloc.nl hun unieke deelpunt. Het deelpunt is het geografische middelpunt van hun vriendschap, want het ligt precies op het middelpunt van de thuisadressen van de deelnemende vriendinnen. En dat deelpunt kan zo maar uitkomen midden op het IJsselmeer of op het dak van het beroemde Amstel Hotel. Vania Castro is blij met de actie: "Het is iedere keer weer een heel gedoe om met mijn vriendinnen af te spreken, ik heb een druk en hectisch leven. Altijd is het weer de vraag: waar spreken we af? De een wil thuis de ander wil uit, de een woont in Utrecht de ander in Amsterdam".

Vania en haar vriendinnen hadden de meest originele wens voor hun ontmoeting ingestuurd en werden op hun deelpunt volledig verzorgd door een butler. Onder het genot van een heerlijke high tea en natuurlijk de BonBonBloc Bouchées werden de dames volgens hun wens vertroeteld door een manicure.

Introductie BonBonBloc Bouchée

De chocoladefabrikant komt met deze actie ter introductie van de nieuwe BonBonBloc Bouchée. Deze nieuwe variant van BonBonBloc chocolade is ideaal om te delen met vriendinnen. De vertrouwde BonBonBloc, maar dan in een speciale individuele deelverpakking.

Op www.bonbonbloc.nl kunnen alle vrouwen van Nederland het middelpunt van hun vriendschap ontdekken en bovendien een gratis BonBonBloc Bouchée bestellen om direct samen te kunnen delen. De meest originele aanmeldingen maken kans op een van de 3 prijzen waarbij je deelpunt geheel naar wens wordt ingevuld.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.bonbonbloc.nl

www.bonbonbloc.nl