Senternovem

03-05-2010 |

Handelsmissie duurzame energie en energie efficiency naar Oekraïne

Binnen het EZ programma Energie Internationaal (PEI), voert het team ESEK (Europese Samenwerking Energie & Klimaat) een aantal Government to Government (G2G) projecten in Oekraïne op het gebied van duurzame energie en energie efficiency uit, en is daarom partner van het Netherlands Ukrainian Sustainable Energy Platform (NUSEP), dat een 2g@there programma door EZ voor Oekraïne in 2009 heeft gewonnen. Doel van NUSEP is met een meerjarige aanpak het Nederlandse bedrijfsleven in de sector energie succesvol op de Oekraïense markt te positioneren.

Graag brengen we je daarom de komende handelsmissie onder de aandacht die onderdeel van het programma van NUSEP vormt. Van 12-15 mei 2010 wordt de tweede NUSEP Handelsmissie naar Kiev georganiseerd. De handelsmissie richt zich vooral op de sectoren duurzame energie en energiebesparing.

Meld je nu aan voor de handelsmissie en profiteer met je bedrijf van o.a. de volgende activiteiten:
o individueel matchmakingprogramma;
o deelname aan het collectieve programma;
o presentatie op de Holland Lounge.

Aqua-Therm Kiev
De missie valt samen met de Aqua-Therm Kiev. De Aqua-Therm Kiev is de grootste en belangrijkste HVAC (Heating, Ventilation & Air-Control) beurs in de voormalige USSR, met (in 2009) ruim 600 standhouders en meer dan 30.000 bezoekers. Als u de Oekraïense markt wilt verkennen of verder ontwikkelen dus zeker een bezoek waard!

Holland Lounge
Op deze beurs zal NUSEP staan met haar collectieve stand: de Holland Lounge. Daarnaast is er een grote zaal gereserveerd, waar (Oekraïense) geïnteresseerden ontvangen worden, gesprekken worden gehouden, en waar (product)presentaties gegeven kunnen worden door Nederlandse deelnemers. De Holland Lounge dient als eyecatcher op de beurs, en de conferentiezaal dient als uitvalsbasis voor diverse activiteiten die tijdens de missie worden ondernomen. Bij inschrijving worden op basis van een persoonlijke intake onder andere de volgende zaken georganiseerd:
o Een individueel matchmakingprogramma;
o Deelname aan het collectieve programma;
o Presentatie op de Holland Lounge;
o Deelname aan workshop van AgentschapNL Divisie NL Energie en Klimaat met Oekraïne overheidpartijen.
o Evt. partnerprogramma i.v.m. periode handelsmissie (12-15 mei 2010)

Contact

Christiaan Los of Igor Savelkouls
IMC
telefoon (0184) 496807
E-mail: Christiaan Los

Sliman Abu Amara
Agentschap NL
telefoon (088) 602 2269,
E-mail: Sliman Abu Amara

Externe links (worden geopend in een nieuw venster)

Meer informatie en aanmelding
Wijzigingsdatum |

03-05-2010