Politie Kennemerland

Ongevallen

Haarlem, Heemstede, Heemskerk, 03-05-2010

HAARLEM, 2 mei Een 17-jarige meisje uit Haarlem is rond 21.30 uur gewond geraakt in de Generaal Cronjéstraat. Het meisje reed tegen het verkeer in en zonder helm en is door onbekende oorzaak tegen een paal aangereden, waardoor zij met haar bromfiets viel. Zij is met nek- en rugklachten vervoerd naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in.

HEEMSTEDE, 3 mei Maandagmorgen om 02.20 uur kwam bij de politie de melding binnen dat een automobilist tegen een paal was gereden op de Heemsteedse Dreef. De 78-jarige man uit Loenen aan de Vecht was verward, maar bleef ongedeerd. Het straatmeubilair is door deze aanrijding beschadigd. De politie twijfelt over de rijvaardigheid van de man en heeft daarom zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

HEEMSKERK, 2 mei Een 45-jarige bromfietster is rond 22.30 uur gewond geraakt op de Rijksstraatweg. De vrouw was tegen een verkeerspaaltje gereden. Zij viel met haar bromfiets op het fietspad. Het slachtoffer heeft een gebroken been en is overgebracht naar het ziekenhuis.