Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Man mishandeld, getuigen gezocht

Publicatiedatum: 3-5-2010 9:13:11

ZEVENAAR - Op de Kampsingel in Zevenaar is vrijdagavond 30 april een 21-jaruige inwoner van Loo behoorlijk mishandeld door een tot dusver onbekende automobilist. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer fietste 's avonds rond half twaalf over de Kampsingel met zijn vriendin lopend naast zich toen er auto voorbijreed. De inzittenden, volgens het slachtoffer drie jongeren, zouden vanuit een geopend raam opmerkingen hebben gemaakt naar de vriendin van de Loonaar. Toen het slachtoffer daar op reageerde was de auto gestopt waarna een van de inzittenden hem een pak slaag zou hebben gegeven. De Loonaar liep daarbij letsel op.

Getuigen gezocht
Volgens het slachtoffer zou de dader tussen de 20 en 30 jaar zijn en had hij een Turks of Marokkaans uiterlijk. De man reed in een donkerkleurige Volkswagen Golf. Het voorval was gebeurd ongeveer ter hoogte van de ambulancepost aan de Kampsingel. Getuigen, die iets van het voorval hebben gezien of die meer informatie hebben over de dader of de auto kunnen bellen met de politie op 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
(047518)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---