Grolsch brengt met trots speciaal kampioensblik FC Twente uit

03/05/2010 09:08

Koninklijke Grolsch NV

Vanaf vandaag kunnen supporters van landskampioen FC Twente op een bijzondere manier proosten op de geweldige prestatie van hun club. Bierbrouwer Grolsch komt namelijk met een uniek FC Twente kampioensblik. Een absoluut collector's item!

Het FC Twente kampioensblik betreft een 50 cl bierblik en is vanaf vandaag, maandag 3 mei, te verkrijgen bij diverse supermarkten en slijterijen in het supportersgebied van FC Twente. De verkoopprijs van dit blik is gelijk aan de normale verkoopprijs van een 50 cl blik Grolsch.

Supporter van voetbal in het Oosten

Het samen genieten, vieren en unieke momenten beleven past goed bij waar het merk Grolsch voor staat. Plezier en ontspanning is wat voetbal en Grolsch verbindt. Grolsch is trots op Oost-Nederland als thuishaven, op de vele voetbalclubs in de regio en uiteraard op haar bier. Zoals voetbal het merk Grolsch kan versterken, versterkt Grolsch het regionale voetbal.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.grolsch.nl