Persbericht

AXIANS biedt trainingen DNSSEC en IPv6 aan
~ Educational Services leidt gebruikers en managers op in opkomende technologieën ~

Utrecht, 3 mei 2010 - Netwerkspecialist AXIANS gaat trainingen aanbieden in core network services. Zowel managers als eindgebruikers worden opgeleid in sterk opkomende technologieën als DNSSEC en IPv6. AXIANS biedt de trainingen aan in samenwerking met de partners Infoblox, Men & Mice en Sunny Connections.

AXIANS heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en implementeren van complexe netwerkinfrastructuren. Deze ervaring is verwerkt in het lesmateriaal van AXIANS Educational Services, aangevuld met kennis over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van core network services.

De trainingen worden op verschillende niveaus gegeven: in de managementtraining leren beslissingmakers wat de nieuwe technologieën betekenen voor hun organisatie en wat de impact is op de budgetten. In kennis- en producttrainingen wordt gebruikers zowel theoretische als praktische kennis bijgebracht.

Naast introducties in DNS, DNSSEC en IPv6 worden ook producttrainingen Men & Mice en Infoblox gegeven. AXIANS is gecertificeerd door Infoblox als Authorized Trainings Partner (ATP) en Authorized Trainings Centre (ATC). Deelnemers kunnen daardoor nu alle Infoblox-certificeringen behalen bij AXIANS.

Chris Buijs, Manager Core Network Services bij AXIANS: "De ontwikkelingen in DNSSEC en IPv6 gaan zo snel, dat het tijd is voor bedrijven om zich goed in te gaan lezen. Wie zich nu goed voorbereidt en traint, kan voorkomen dat hij op een later moment met onverwachte kosten te maken krijgt."

Andy Gijsbrechts, EMEA Channel Manager bij Infoblox: "AXIANS is voor Infoblox één van onze belangrijkste partners in de Nederlandse markt. Het bedrijf was één van de eerste partijen in Nederland die het belang van IP Address Management (IPAM) in de ICT markt herkende en erop inspeelde. Vandaag de dag benadert AXIANS de markt vanuit een gespecialiseerde IPAM team dat veel kennis in huis heeft op het gebied van design en project management en tevens kennis aanbiedt in trainingen voor DNS, DHCP en IPAM (DDI) gerelateerde projecten. Vanuit deze werkwijze draagt AXIANS enorm bij aan het succes van Infoblox in de Nederlandse markt."

Het volledige aanbod van AXIANS Educational Services is te vinden op: http://www.axians.nl/trainingen