Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Amsterdam, 20 april 2010

PC-WARE en PointGroup sluiten samenwerkingsverband

PointGroup, specialist in informatiebeveiliging en Mobility, heeft met PC-WARE Information Technologies BV een samenwerkingsverband gesloten. Hiermee zal PC-WARE haar klanten nog uitgebreider kunnen adviseren rondom informatiebeveiliging.

"Als PC-WARE zijn wij jarenlang adviseur op het gebied van Software Licentiering en de daaruit gegroeide Solution Advising tak. Door het security portfolio van PointGroup aan onze eigen diensten toe te voegen, kunnen we onze klanten een nog completer pakket van diensten leveren. Ik kijk uit naar de gezamenlijke activiteiten die momenteel worden opgezet en verheug me op de kennis die we als specialisten kunnen delen.", zegt Jan van Gemert, Business Unit Manager Solution Advisors PC-WARE.

Bob Hilgersom, Algemeen Directeur PointGroup, over de samenwerking: "Creativiteit en kennis delen waren de afgelopen 2 jaar erg belangrijk voor ons en blijven belangrijke kernwoorden voor de komende jaren. "Creatief zijn" betekent voor mij ook samenwerken en elkaar versterken. De klant verdient de juiste dienstverlening en een bijbehorende goede prijs te krijgen. PC-WARE heeft vele klanten die behoefte hebben aan sterke dienstverlening en het juiste advies op het gebied van informatiebeveiliging. Op dit gebied zal PC-WARE dus heel nauw met ons gaan samenwerken. Als specialisten in informatiebeveiliging kunnen wij, daar waar nodig, een sterke bijdrage leveren aan de dienstverlening van PC-WARE. Voor ons betekent dit een win-win situatie!

Over PointGroup
PointGroup is gespecialiseerd in informatiebeveiliging en Mobility met een staat van dienst van 14 jaar op het gebied van informatiebeveiliging. De belangrijkste activiteit is het leveren van kennis in dit vakgebied, waarbij innovatie voorop staat om de continuïteit en efficiëntie te optimaliseren. Alle medewerkers zijn gescreend en de organisatie is bovendien NATO gecertificeerd. De consultants adviseren, voeren projecten uit en beheren beveiligingsomgevingen voor onder meer grote Nederlandse banken, verzekeringsbedrijven, diverse overheden, zorginstellingen en zakelijke dienstverlening.

Over PC-WARE
PC-WARE, onafhankelijk IT-Solution Provider, biedt wereldwijd een breed scala aan diensten en oplossingen aan. Onze Nederlandse kernactiviteiten rusten op 2 pilaren; Software Licensing (advisering rondom licentiering van standaard software) en Solution Advising (advisering rondom Application Delivery en Virtualisatie, Oracle licentiering , Security en Software & IT Asset Management). De organisatie is één van slechts 5 Microsoft LAR's (Large Account Reseller), die de gehele EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika) mag bedienen. PC-WARE heeft vestigingen in 26 landen in Europa, Afrika en Azië, waar 1.600 medewerkers een klantenportefeuille van 85.000 klanten bedienen.



Ingezonden persbericht