Ingezonden persbericht


Haarlem, 3 mei 2010

PERSBERICHT

Allsecur ontvangt Gouden Verzekeringssite.nl Award 2010

Internetverzekeraar wint prijs voor Beste Keuze Autoverzekering

De autoverzekering van Allsecur is de beste keuze van 2010. Op basis van prijs, kwaliteit en klanttevredenheid scoort deze autoverzekeraar het hoogst. Allsecur wint daarom de Gouden Verzekeringssite.nl Award voor Beste Keuze Autoverzekering. Ditzo en Polis Direct volgen op korte afstand. Zij ontvangen respectievelijk de Zilveren en Bronzen Award.

Selectiecriteria Award

Voor het toekennen van de prijs heeft Verzekeringssite.nl gekeken naar drie aspecten, die voor consumenten belangrijk zijn bij het kiezen van een autoverzekering:


- Premie van de autoverzekering


- Kwaliteit van de dekking


- Klanttevredenheid over de verzekeraar

De drie verzekeraars met de hoogste totaalscore ontvangen de Verzekeringssite.nl Award. Bekijk de Top 10 van autoverzekeraars en een toelichting op de selectiecriteria op Verzekeringssite.nl Award 2010.

Autoverzekering via internet populairder

"Recent onderzoek van GfK Dongen heeft laten zien, dat Nederlanders steeds meer zelf via internet hun verzekeringen vergelijken en afsluiten. Het afgelopen jaar steeg dit aantal zelfs met 50 procent," aldus Erik Hordijk, directeur van Verzekeringssite.nl. "Veel verzekeraars die zonder tussenpersoon werken doen het ook goed via internet. Dat zie je terug bij onze winnaars. Hoewel het persoonlijke contact ontbreekt, bieden deze direct writers niet alleen een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar oordelen hun klanten ook (zeer) positief over de service. We verwachten daarom dat het online afsluiten van een autoverzekering komende jaren steeds populairder zal worden."

Reacties van de Awardwinnaars

Johan Van den Neste (Marketing Manager bij Allsecur): "De Verzekeringssite.nl Award laat zien dat Allsecur geen eendagsvlieg is. Maar een professionele autoverzekeraar, die een uitgebreide dekking levert tegen een scherpe prijs én met een hele goede service."

Ditzo is blij met de Zilveren Award. Inez Teunissen (Marketing Manager bij Ditzo): "Het is altijd ons streven geweest om goede kwaliteit en dienstverlening te bieden, zonder duur te worden. We zijn blij dat terug te zien in de scores."

Polis Direct is verheugd de beste prijs te hebben met zeer tevreden klanten. Directeur Henk Pieters: "Mijn dank gaat uit naar onze klanten, die Polis Direct deze beoordeling hebben gegeven."

Waarom de Verzekeringssite.nl Award?

Verzekeringssite.nl maakt het kiezen van verzekeringen voor Nederlanders helder en eenvoudig. Jaarlijks kent Verzekeringssite.nl de Awards voor Beste Keuze toe aan auto- en zorgverzekeraars. Hiermee wil het maatschappijen in de spotlights zetten, die het beste scoren op cruciale onderdelen als premie, kwaliteit van de dekking en service.

----------

Noot voor redacties