Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De Hypotheekshop en Stichting Starter gaan samenwerking aan

Starter op woningmarkt heeft behoefte aan objectieve informatie

Huizen, 3 mei 2010 - De Hypotheekshop is een samenwerking aangegaan met Stichting Starter. De Stichting Starter organiseert in heel Nederland starterscafés, waar starters op de woningmarkt op een informele manier worden geïnformeerd over alle zaken die te maken hebben met de aanschaf van de eerste woning. De Hypotheekshop is bij de Starterscafe's aanwezig om vragen te beantwoorden over de verschillende financiële mogelijkheden voor starters (denk aan Nationale Hypotheek Garantie, startersleningen en de hypotheekrenteaftrek).

Ron Bavelaar, algemeen directeur van De Hypotheekshop: 'We merken in de praktijk dat starters op de woningmarkt met veel vragen zitten en soms door de bomen het bos niet meer zien. De berichtgeving in de media over de afschaffing van de hypotheekrenteaftrek heeft de beginnende woningkoper nog onzekerder gemaakt. De Starterscafés van de Stichting Starter zijn een goede, laagdrempelige manier voor starters om informatie in te winnen bij de verschillende partijen waar je mee te maken krijgt bij de aankoop van een huis. Van de makelaar en notaris tot een financieel dienstverlener en hypotheekadviseur.'

Stichting Starter
De Stichting Starter heeft als doel de beginnende huizenkoper te informeren. Door middel van het organiseren van startersavonden krijgen starters de mogelijkheid om op een informele manier te praten met onafhankelijke deskundigen.

De Hypotheekshop
De Hypotheekshop is met circa 180 vestigingen de grootste hypotheekadviesketen in Nederland, waar iedereen terecht kan voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Voor nu én voor de toekomst. De Hypotheekshop geeft ongekleurd advies en is niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht