Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Door: Jolanda van Henningen
Datum: 03-05-2010

Uniek experiment Vrouw in Beeld

Alphen aan den Rijn, 3 mei 2010 - Vrouw in beeld gaat in mei en juni een drietal kennismakingsworkshops geven op basis van waardebepaling achteraf. Deze workshops worden gegeven in Den Haag, Houten en Haarlem. Waardebepaling achteraf betekent dat je achteraf zelf je prijs bepaalt van de workshop.

Introductieworkshops

Als nieuwe organisatie wilt Vrouw in Beeld tegen kostprijs potentiële deelnemers uitnodigen om vooraf kennis te nemen van de inhoud van de mediatraining en de organisatie Vrouw in Beeld. Tijdens de workshop krijg je een impressie van wat er allemaal bij komt kijken m.b.t. de media, en het benaderen ervan. Speciaal voor de vrouw met een expertise die meer media aandacht wilt genereren.

Waarom waardebepaling achteraf?

Vrouw in Beeld laat zich zelf zien tegen kostprijs. Voor de deelname aan de workshop vraagt Vrouw in Beeld een kostendekkend bedrag ( EUR 30,00 voor de locatie, koffie en thee). De deelnemers kunnen achteraf zelf bepalen wat de workshop hun zelf of voor hun organisatie oplevert. Dat kan zijn een geldbedrag of het meedoen aan de mediatraining van Vrouw in Beeld.

Meer informatie over Vrouw in Beeld, data en de locaties van de workshops: www.vrouwinbeeld.nl


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht