Ingezonden persbericht



Onafhankelijk onderzoek Verzekeringssite.nl:

Klanten Polis Direct het meest tevreden

Uit onderzoek van Verzekeringssite.nl onder klanten van autoverzekeraars blijkt dat de klanten van Polis Direct het meest tevreden zijn van allemaal. Uit hetzelfde onderzoek blijkt bovendien de prijs van een autoverzekering van Polis Direct als beste te worden beoordeeld. Polis Direct heeft vandaag de Award van Verzekeringssite in ontvangst genomen.

Bevestiging
Rob Polman, directeur Polis Direct: "Wij zijn zeer trots op dit resultaat. We streven er voortdurend naar om met onze dienstverlening en prijsstelling zo optimaal mogelijk in te spelen op de wensen van onze relaties tegen een zo goed mogelijke prijs. Deze onderzoeksuitslag is voor ons wederom een mooie bevestiging dat onze klanten onze inspanningen op het gebied van prijsstelling en dienstverlening als beste ervaren."

Uit ander klantenonderzoek van Polis Direct kwam de hoge tevredenheid reeds eerder naar voren. Recent spraken naast GfK Dongen en Verzekeringssite.nl ook autoriteiten als Independer en de Consumentenbond zich positief uit over Polis Direct.

Klant centraal
Polis Direct stelt de klant centraal in haar beleid. Bij Polis Direct kan de verzekerde bij alle verzekeringen zelf bepalen op welke wijze hij of zij met de eventuele schade omgaat.

Naast een scherpe prijs geldt bij de autoverzekeraar intern de stelregel om alles direct in één keer op te lossen voor de klant en er een flexibel coulancebeleid op na te houden. Hierbij worden klanten alleen te woord gestaan door zeer goed opgeleid eigen personeel en dus niet door een callcenter op afstand. Verder kan de klant alles digitaal aanmelden. Van polisaanvragen, -wijzigingen tot de schademelding. Ook kan de klant bij Polis Direct zelf haar autobedrijf uitkiezen en wordt niet verplicht gestuurd. Polis Direct betaalt hierbij aan het autobedrijf de kosten voor honderd procent uit opdat de klant hier niet de dupe van wordt zoals bij andere verzekeraars nogal eens het geval is.

Over Polis Direct
Polis Direct is in Nijmegen gevestigd en er werken 120 mensen. Polis Direct is een dochter van Bovemij Holding en bestaat sinds 1995. De verzekeraar heeft zich in deze periode ontwikkeld tot een specialist in het bemiddelen van particuliere verzekeringen. Polis Direct behoort tot de top van onafhankelijke particuliere verzekeringsbemiddelaars van Nederland.


Noot voor redacties