Ingezonden persbericht


Nieuwe reis supplier Koninklijk Nederland Korfbalverbond en EK Korfbal: De Jong Intra Vakanties

Zeist, 3 mei 2010 - Het KNKV heeft een nieuwe reis supplier gevonden die niet alleen alle reizen voor het KNKV zal gaan verzorgen, maar ook voor het EK. De Jong Intra Vakanties regelt in 2010 alle accommodaties en het vervoer rondom het EK Korfbal wat in oktober 2010 in Nederland zal plaatsvinden.

Het KNKV was op zoek naar een betrouwbare reis supplier na het onlangs wegvallen van Zonnetour. In de Jong Intra hebben wij een partij gevonden die past bij de korfbalsport en als betrouwbare supplier alles uit handen kan nemen voor wat betreft de reizen die het KNKV jaarlijks onderneemt. De Jong Intra Vakanties bestaat al 38 jaar en zelfs in economisch moeilijke tijden klaren zij de klus en stapt men vol overgave in korfbal. Mark Groen, Coby van Dongen van de Jong Intra Vakanties en Jaap Broersma, directeur van het KNKV hebben onlangs de samenwerkingsafspraken ondertekend.

"Het KNKV gaat met regelmaat naar het buitenland voor WK's, World Games, trainingsstages en EK's. Reizen die goed verzorgd moeten worden, zodat het Nederlands Team zich kan focussen op waar het echt om draait, korfbal. Dit jaar is het EK 10 dagen in Nederland, met maar liefst 16 deelnemende landen. Er moet bijzonder veel geregeld worden op het gebied van accommodatie en vervoer. Een taak die wij graag op ons nemen en waarin wij graag met het KNKV meedenken", aldus Mark Groen.

De Jong Intra is al jarenlang een gerenommeerde reisorganisatie die op alle vlakken reisexpert is, maar zeker ook in groepsreizen op maat thuis is. "Het bedrijf voelt voor ons aan als een familie met persoonlijke aandacht voor elkaar en de specifieke wensen van ons als sportorganisatie. Wij denken dat we vanuit onze stevige basis goed met elkaar kunnen samenwerken, als een team. Dat past onze sport bijzonder goed. De eerste reizen van het KNKV zijn reeds geboekt en de arrangementen voor het EK zijn volop in ontwikkeling. Wij hebben er vertrouwen in dat we een mooi succesvol jaar gaan maken met elkaar" aldus Jaap Broersma.