Ingezonden persbericht


()

Oxxio lanceert Energiepakket voor ondernemers

Energieleverancier biedt overstappende ondernemers gratis 1.500 kWh groene stroom

Hilversum, 3 mei 2010 - Oxxio, de vierde energieleverancier van Nederland, lanceert het Energiepakket voor ondernemers. Dit kosteloos te bestellen informatiepakket bevat onder andere vouchers die overstappende ondernemers veel kortingen opleveren. Zo krijgen bedrijven die zich bij Oxxio aanmelden voor een vrijblijvende proefperiode van drie maanden, gratis 1.500 kWh groene stroom.

Het Energiepakket voor ondernemers van Oxxio bevat uitgebreide informatie en kortingen op energiebesparende producten en diensten. Daarnaast krijgen bedrijven hulp bij hun overstap. Hierdoor zijn ondernemingen er zeker van dat ze geen seconde zonder stroom komen te zitten. Ook in het Energiepakket voor ondernemers: vouchers voor hun medewerkers. Zij krijgen 45 procent korting op een verblijf in een van de Sunparks-vakantieparken in Nederland, België en Duitsland.

Bedrijven die zijn overgestapt naar Oxxio, kunnen tevens gratis gebruikmaken van de online Energiescan. Oxxio is het eerste Nederlandse energiebedrijf dat deze dienst van het Energiecentrum Midden- en Kleinbedrijf gratis op zijn website aanbiedt. De Energiescan geeft aan hoeveel een mkb-ondernemer kan besparen op energie met concrete tips over onder andere verlichting, verwarming en koeling. Ook krijgt de ondernemer een benchmark te zien: een vergelijking van het energieverbruik met andere bedrijven in dezelfde branche.

Het Energiepakket voor ondernemers is kosteloos te bestellen via: https://acc.oxxio.nl/Oxxio-Zakelijk/Energiepakket-voor-ondernemers.

###

Over Oxxio
Door klanten voordeel te bieden en ze te helpen met het besparen van energie, is Oxxio sinds de oprichting in 2000 uitgegroeid tot de vierde energieleverancier van Nederland. De leverancier van groene stroom en gas richt zich op zowel de consumentenmarkt als het mkb en de grootzakelijke markt. De groei van het bedrijf heeft ertoe geleid dat de energieleverancier in 2010 ook zelf energie gaat produceren. Oxxio is sinds 2005 onderdeel van Centrica plc, dat dochterbedrijven heeft als British Gas en Centrica Energy. Centrica heeft circa zestien miljoen huishoudens als klant en telt ruim dertigduizend medewerkers. Meer informatie over Oxxio is te vinden op www.oxxio.nl.



Ingezonden persbericht