Persoonlijk FC Twente feliciteren met kampioenschap


ENSCHEDE, 20100503 -- FC Twente heeft met het behaalde kampioenschap een prachtige prestatie neergezet. Om de club hiermee te feliciteren heeft de redactie van doemijmaarvoetbal.nl een speciale site ontwikkeld: feliciteertwente.nl. Op deze site kunnen bezoekers de spelers en staf persoonlijk feliciteren met het succes. Bezoekers kunnen ook een stem uitbrengen op de leukste felicitaties.

doemijmaarvoetbal.nl is een voetbalportal die sinds enkele maanden online is. In deze korte periode heeft doemijmaarvoetbal.nl zich ontwikkeld tot een drukbezochte website. Sinds enige weken kent de website wekelijks een stelling. Deze week luidt de stelling dat Twente de terechte kampioen is.

De stelling van vorige week leert dat een meerderheid van de bezoekers van doemijmaarvoetbal.nl het plan toejuicht dat Nederland het WK voor 2018 wil organiseren.

Doemijmaarvoetbal.nl wil zich profileren als een website die voetbalfans op een actieve manier betrekt. Feliciteertwente.nl is hier een eerste voorbeeld van.

doemijmaarvoetbal.nl