Boedha Nature introduceert natuurvriendelijke boomhut op maat


In je eigen tuin de boom in

OOSTERHOUT, 20100503 -- Een boomhut is de nieuwste trend om in je eigen tuin te spelen, een plek voor jezelf te creëren of om avonturen te beleven. Boomhutten zijn er niet alleen voor kinderen; ook volwassenen trekken er zich graag in terug om te ontsnappen aan het leven van alledag (tree lounging). Kenmerkend voor boomhutten is dat ze boven de grond op de takken van een boom of tussen meerdere bomen zijn gebouwd. Sinds kort is er in het luxe segment De Berenhut van Boedha Nature: een volledig op maat gemaakte boomhut van natuurvriendelijke materialen.

Een boomhut is voor kinderen een magische plek, een droom. Wat is er mooier dan een eigen wereld waarin je je fantasie en creativiteit de vrije loop kunt laten. Ouders met "boomhutervaring" denken daar vaak met heimwee aan terug. Een Berenhut van Boedha Nature is de ultieme kinderdroom, brengt jeugdherinneringen terug en vormt een opmerkelijk statement in een tuin of een park.

Een Berenhut van Boedha Nature wordt gebouwd van robinia-, lariks- en douglashout met FSC-keurmerk. Dit houdt onder meer in dat voor de gekapte bomen direct weer nieuwe worden ingeplant. Speciaal voor de dakbedekking van De Berenhut kappen indianen in de jungle van Suriname bladeren van de pinapalm. In Nederland worden de gedroogde bladeren brandwerend gemaakt, want het creëren van een veilige speel- en woonomgeving staat voor Boedha Nature voorop. Iedere Berenhut is dan ook TÜV-gecertificeerd.

Een Berenhut van Boedha Nature is altijd uniek. De toekomstige bewoners (of hun ouders) kiezen voor een basismodel en laten die naar eigen wens aankleden. Denk bijvoorbeeld aan een deelbare deur, een schietluik, een takel, raampjes die open en dicht kunnen of zelfs een dakkapel. De onderdelen van De Berenhut worden op ambachtelijke wijze samengesteld. De fabrikant bouwt op locatie de boomhut in 2 à 3 dagen op en zorgt ervoor dat die aan alle veiligheidseisen voldoet.

Voor advies over de mogelijkheden en verkoop van De Berenhut is een gespecialiseerd dealernetwerk aangesteld. Namen en adressen zijn te vinden op www.boedha-nature.com.